divendres, 19 de setembre del 2014

El submarí emergeix a la segona part per emportar-se un valuós punt del Borussia Park

 
Alegria i lesió d'Uche amb el gol.
El Vila-real va aconseguir arrancar un punt del Borussia Park i comença bé la fase de grups contra el rival més dur, a priori, del grup, el Borussia de Mönchengladbach. Marcelino eixia amb un doble pivot format per Pina i Bruno amb la intenció clara de frenar les envestides alemanyes. Bruno com sempre ocupava una posició d'àncora per davant de la defensa i Pina, més al davant, agafava, quan el Vila-real tenia la pilota, més responsabilitat en tasques de creació. Tomás Pina ho intentava, però clar, no és el seu fort i per a intentar generar millors jugades d'atac calia buscar a Cani o a Moi. Pareix que Pina tampoc es trobava del tot còmode i la seua presència tampoc servia per a frenar als alemanys. El que el Vila-real podia guanyar en potència i treball defensiu, que tampoc es va vore massa reflectit, ho perdia en atac i costava acostar-se en perill als voltants de l'àrea rival. La incorporació de Cheryshev com a davanter, no es pot dir que va estar desencertada del tot, però al Vila-real li va faltar eixa capacitat i intuïció rematadora que té un davanter més específic. La va tindre en dues ocasions el rus, però la sort no va estar amb ell ahir. Vietto continua mostrant eixa mobilitat i bones sensacions però tampoc mostra, de moment, una gran capacitat golejadora. Una de les sorpreses va ser la posició de Gabriel ocupant el lateral esquerre, hi havia molts dubtes sobre el seu rendiment després de la seua desafortunada actuació contra el Barça en el Madrigal; el qual, va haver de jugar a causa de la lesió de Jaume. Però finalment va passar amb bona nota l'examen.


Pel que fa al partit, el Borussia s'avançava després d'una ocasió clara de Cheryshev davant del porter Sommer. Una gran passada llarga, on els migcampistes del Vila-real no van ser capaços de tallar, la va aprofitar Hermann, després d'un dolent rebuig de Víctor Ruiz. Saltaven les alarmes i el factor Pina al mig del camp per intentar frenar estes accions deixava en evidència a Marcelino. El Vila-real va intentar refer-se, però, el Borussia s'imposava i dominava cada vegada més el partit, amb una defensa grogueta cada vegada més nerviosa.

La segona part es va vore una millora i l'equip va eixir amb les piles recarregades, però només quan va aparéixer Trigueros es va vore que sí que era possible l'empat. Les arribades i ocasions venien però es va haver d'esperar l'eixida  d'Uche per a marcar el gol. L'aparició del nigerià va ser el factor que faltava, l'home que portava la clau per obrir la porta i així va ser, aprofitant una excel·lent passada de Manu Trigueros. Tot pareixia canviar i semblava que els de la Plana Baixa podien fins i tot guanyar, però la lesió d'Uche amb el gol ho va condicionar tot. Marcelino va preferir traure un jugador de mig de camp com Jonathan Dos Santos i avançar a Cani a la davantera. El més probable que el canvi estava previst que fora Cani, donat el seu cansament i, per tant, haguera sigut un risc mantindre al jugador en eixa posició. Marcelino va refrescar la mitja que és el que més interessava els darrers minuts.

Finalment bon resultat en un camp difícil i amb unes bones sensacions deixades en la segona part. La lesió d'Uche no va passar d'una contusió i no és greu però serà dubte contra el Rayo.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada