dilluns, 15 de setembre del 2014

Domini improductiu


El Vila-real va aconseguir sumar un punt al camp de Los Carmenes de Granada. El resultat es pot considerar com a just donat l'equilibri d'ocasions, més ben poques, d'ambdós equips. La primera part va ser dominada completament per l'equip groguet, però, un domini i uns intents d'arribar a l'àrea contraria inofensius per la poca profunditat, afegint un joc molt previsible amb les seues accions. 
El Granada es veia superat per la pressió Vila-realenca i es limitava a defensar intensament darrere i llençar-se quan podia a la contra. És el joc de Caparrós i els andalusos confiaven a mantenir-se segurs tapant tots els forats i així poder sorprendre, bé a la contra o bé a baló parat. 
Tot el món podia vore que el Vila-real necessitava un canvi per a traduir eixe domini territorial i de possessió amb ocasions de gol i ja en la segona part van vindre els primers canvis amb la intenció de donar més verticalitat i desequilibri a les accions groguetes. Cheryshev substituïa a Gerard i Cani feia el mateix amb Espinosa, prompte es va vore una lleu millora, però, només lleu. El Granada també feia els seus canvis i l'eixida del colombià Córdoba l'últim quart d'hora va crear inquietud i patiment en la defensa grogueta. 
Finalment repartiment de punts amb un Vila-real que presentava un onze molt jove, amb una mitjana de 22 anys i amb un bon rendiment del debutant Adrián Marín. Un punt contra un equip complicat que fa mirar el futur amb optimisme i també amb la confiança de vore un equip sòlit en defensa. Els punts a millorar són en atac però donat que ahir debutava en primera, Gerard, jugava un jugador com Vietto que té vint anys, faltaven Uche, Gio i tota la joventut que va jugar a l'equip, cal donar-los confiança, perquè crec, ens donaran moltes alegries.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada