dimarts, 25 de febrer del 2014

Asenjo salva al Vila-real

Asenjo, l'eroi del partit.

El Vila-real va guanyar en un partit molt intens i molt igualat ahir en Cornellà del Prat. Es va patir, el no hi ha escrit, fins a l'últim minut i una mà salvadora d'Asenjo als darrers instants, parant un penal, va servir per a certificar un any més la permanència en primera divisió i consolidar les aspiracions europees dels groguets.

La primera part va ser molt igualada i la pressió dels dos equips al mig del camp era asfixiant. El Vila-real es va posar la roba de faena i va traure la cara que li agrada a Marcelino, és a dir, la d'equip intens, compacte i solidari, on tots són un per tots i tots per un. Amb esta convicció l'equip va saber frenar les envestides de l'Espanyol amb un Gabriel d'una altra galàxia, un Mario infranquejable per la dreta, un Jokic aportant seguretat i experiència, un Musacchio encertat. Un mig del camp liderat per Bruno, reforçat pel gran treball de Pina i amb el dinamisme dels joves talentosos Moi Gómez i Nahuel. Cal no oblidar als davanters que, tot i que no van poder brillar tant, sí que van estar implicats en tot moment i inclús Perbet va poder marcar el seu gol a la segona part. 


Però després de valorar a tots positivament cal fer una menció a part de dos jugadors: U és Gabriel, que demostra una vegada més que és un central de 10, tot i les seues mans que van provocar el penal i l'altre és Nahuel Leiva, que ahir s'estrenava com a titular i va completar un bon partit, va agafar protagonisme en algunes jugades perilloses i va ser l'autor d'una excel·lent passada a Moi perquè marcara el primer. És molt jove i encara ha de polir molts defectes, però és innegable que apunta alt.

Així el Vila-real continua a la cinquena plaça amb els mateixos punts que la Reial Societat i quatre punts més baix que l'Athletic. La pròxima jornada rebrem al Betis. Partit que es jugarà diumenge a les 12, després que la LFP canviara l'horari a petició del Vila-real per a facilitar l'assistència en un partit que es vol homenatjar a l'afició pel gran comportament que va mostrar en el moment de l'atemptat del darrer partit a casa. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada