diumenge, 2 de març del 2014

Els jugadors no s'apunten a l'homenatge

 
Aspecte del Madrigal amb més de 21.000 expectadors.
Sense oxigen s'ha quedat hui el Vila-real enfront del Betis, un Betis, precisament, que no ha oferit més d'allò que s'esperava d'un equip enfonsat en la taula de classificació i que, lluny de ser un equip amb la suficient confiança que et donen els punts i de crear excessius problemes, s'ha emportat un punt merescut i gràcies, perquè sino és per Asenjo, encara hagueren pogut ser més. Dic que merescut, més per la inoperància del Vila-real, que per l'eficàcia del mateix Betis. Hui el Vila-real ha mostrat l'altra cara, la que no ens agrada, la contraria a la que vam vore el darrer partit contra l'Espanyol. L'equip no s'ha trobat, no ha trobat el camí per a fer un bon futbol. Les nombroses baixes, el baix moment físic de Gio, la joventut; no privada de qualitat però sí de poca experiència i, tal volta, la dolenta o tarda lectura de Marcelino en trobar solucions per a dinamitzar a un equip sense ànima; han fet, que el Vila-real s'haja vist a prop de caure al precipici els darrers instants i perdre el punt que li quedava. 


El Vila-real segueix estant en una bona posició, però ja estem a la part més important del campionat on cal estar forts i donar-ho tot. Pareix que la sort no acompanya. Musacchio i Dorado són baixes segurament per als pròxims 2 o 3 partits mínim, la qual cosa és un inconvenient si Pantic no mostra millor nivell que el que s'ha vist hui, encara està la incertesa de quan Cani estarà a disposició de Marcelino i jugadors claus com Gio pareix que travessen problemes físics. Però darrere de tot açò, ha aparegut el jove talent Óliver Torres i que hui ha sigut l'únic que ha posat rumb dins d'un equip desdibuixat. Esperem que Óliver al costat de l'esperada recuperació de Cani i Aquino siga una de les referències en la maquinària ofensiva en la recta final i ens ajude a mantindre, almenys, la cinquena o sisena plaça. Però si pel que siga no poguera ser, no oblidem on estàvem l'any passat i el que haguérem donat la darrera temporada per estar on estem ara.
Ambient de festa hui a les rodalies del Madrigal.
Pel que fa a la prèvia del partit, l'afició ha viscut amb un ambient festiu i sa un dia de futbol, junt amb la del Betis, amb una truita gegant inclosa. Els jugadors han eixit al terreny de joc amb una pancarta donant suport al futbol ben entés i l'afició ha sigut reconeguda amb una placa de la LFP pel seu civisme.
Ací deixe un enllaç del resum del partit, on es poden vore les accions polèmiques i la nefasta actuació de l'àrbitre Villanueva. Es veu clarament l'expulsió injusta d'Uche amb una primera falta inexistent i una segona que com a màxim l'àrbitre, supose, ha pogut interpretar joc perillós, perquè no trobe altra explicació. El penal assenyalat sobre Uche tampoc és, així que l'àrbitre Villanueva no ha donat ni una. S'espera que el Vila-real vaja a fer un recurs  i que la propera jornada podrà jugar.
RESUM. 








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada