diumenge, 16 de febrer del 2014

Guanya als punts però fora de combat amb una greu errada

 
Giovani va ser objecte d'un clamorós penal.
El Vila-real va perdre injustament ahir contra el Celta. Els groguets van ser els únics que van intentar en tot moment buscar la porteria contraria. L'equip de Marcelino ho va intentar per la dreta, per l'esquerra i pel mig però en moltes ocasions es va trobar amb una ferma defensa, en altres amb la falta de punteria o en la dolenta actuació de l'àrbitre Fernández Borbalán quan no va voler vore un clar penal comés sobre Giovani. Finalment, als darrers minuts el Celta va traure petroli d'una acció a baló parat, on Orellana va cabotejar una pilota davant la passivitat de la defensa grogueta. Després de la suspensió del partit va vindre el segon gol del Celta, també a baló parat, fruit d'un contracolp quan el Vila-real estava bolcat a la desesperada, però esta vegada d'un lliure directe.

Cal comentar el lamentable i incomprensible incident ocorregut ahir al minut 87 de partit. Un vàndal va llençar des d'una de les boques de l'estadi una bomba de gas tòxic al terreny de joc, obligant a jugadors a abandonar el camp i al públic a tindre que evacuar l'estadi. S'especulava que l'individu havia aprofitat els darrers cinc minuts, quan s'obrin les portes del camp, per a entrar i cometre el fet delictiu; però darreres informacions diuen que possiblement va estar dins de l'estadi des del començament del partit. Diverses persones van haver de ser ateses a urgències i cal mencionar la fractura d'un braç i l'atac d'asma d'un xiquet de 7 anys. A part d'això, afortunadament no es coneix cap cas de gravetat i l'evacuació va ser correcta. Fernando Roig ha declarat que està convençut que és un acte planejat i que el que l'ha comés ha vingut expressament a l'estadi a fer mal i perjudicar el Vila-real. Ara tot està en mans de les investigacions policials. Però el que està clar és que s'espera una sanció, que podria ser econòmica o inclús el tancament de l'estadi. 

Fernando Roig visiblement afectat després de l'incident.

L'afició del Madrigal és una de les més exemplars del món, tot i l'incident d'ahir, que estic segur que no té res a vore amb l'afició grogueta. Però crec que el Vila-real s'ha de replantejar la seguretat dins del Madrigal i intentar que actes com estos no es puguen cometre mai més.

El públic afectat pel gas abandonant l'estadi.

Expectadors: 14.500

Este és telèfon de la policia nacional de Vila-real per si algun aficionat pot aportar alguna informació que puga servir per a localitzar a l'agressor: ( 964522100 ).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada