diumenge, 22 de desembre del 2013

El Vila-real perd força i eficàcia



El Vila-real va ensopegar contra el Sevilla en un partit dur i complicat com ja es preveia contra un dels favorits per a ocupar els llocs que donen dret a jugar competició europea. El guió del partit pareixia escrit contra un equip i una manera d'entendre este joc molt habitual per part del conjunt andalús, és a dir, replegats, interrupcions, pèrdues deliberades de temps, etc. Si a tot açò li sumem l'aparent complicitat de l'àrbitre amb esta manera de jugar, o millor dit, de no jugar; doncs les coses es compliquen encara més.


El Sevilla va eixir esperant al Vila-real amb una defensa molt rocosa i va aprofitar una falta des del mig del camp, on el jugador Cala va rematar totalment sol un gol quasi impossible pel poc angle que tenia. L'errada era clara i es demostra que no pots perdre mai la concentració ni cedir un metre. També és veritat que tot i que el Vila-real està prou espés els darrers partits, tant en atac com en defensa, la sort també està en contra. El segon també va ser fruit d'un dolent rebuig de Musacchio ,ocasionat també per una defensa descol.locada, que donava un premi excessiu a un equip molt gasiu.



Es pot dir que el Vila-real està passant pels pitjors moments de la temporada, tota eixa solidesa defensiva que rendibilitzava amb efectivitat dalt sembla que s'ha perdut, però encara queda molt i l'equip està molt ben situat encara en la taula de classificació. Els equips cridats a estar dalt com el Sevilla i la Real Societat han reaccionat com no podia ser d'una altra manera, ja que per potencial està clar que havien d'estar ahí. Confiem que esta baixada de nivell del Vila-real siga transitòria i que prompte vorem una altra vegada guanyar partits a l'equip groguet.



Pel que fa a Marcelino us deixe les seues declaracions en roda de premsa on se li veu un semblant prou indignat amb les decisions arbitrals i el joc del seu equip.




Resum.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada