diumenge, 5 de gener del 2014

U dels trens cap a Europa passa per Vallecas



El Vila-real visita l'estadi de Vallecas este dilluns amb la intenció de sumar i agafar el màxim de punts possible per no quedar-se darrere dels que volen conquerir una plaça europea per a l'any que ve. No serà fàcil davant d'un rival que ho donarà tot per eixir de la zona de descens que ocupa ara mateix. Caldrà estar molt atents al joc directe i de pressió del Rayo en un camp (segons dades de la pàgina oficial del club) de 100 x 65 metres i que dificulta als equips que no estan massa acostumats a jugar amb estes dimensions, la qual cosa vol dir que el Vila-real deu adaptar-se a allò que molts entrenadors consideren un desavantatge per poder practicar un futbol fluid.

El Rayo tractant d'arreglar el partit en aquella maleïda última jornada.

L'entrenador Paco Jémez ho té clar i pensa que les possibilitats del Rayo passen per no deixar jugar al rival i creu tindre mentalitzats als seus homes davant un partit que considera pràcticament una final.


Marcelino ha dit que espera un partit molt complicat i no vol distraccions dels seus jugadors, davant del que considerà un rival en el qual no et pots relaxar i has d'estar els 90 minuts en tensió.

Bruno ha entrat finalment dins la convocatòria.

Finalment Bruno podrà estar a disposició de Marcelino, mentres Cani continuarà unes setmanes més de baixa a causa de la seua recaiguda. Crida també l'atenció la no convocatòria per decisió tècnica del Brasiler Gabriel, més que res per les seues bones actuacions en els darrers partits que ha participat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada