dissabte, 21 de desembre del 2013

A trencar la mala ratxa a casa



Setmana plena de partits, entre copa i lliga, que pel que fa al Vila-real acaba hui dissabte i s'acomiadarà després del partit fins al dia Reis amb el partit contra el Rayo en Vallecas. Una setmana que va començar dimarts amb la jornada de Copa i que el Vila-real va aconseguir la classificació gràcies al solitari gol de Perbet. Un partit bastant aspre, però el Vila-real va ser just guanyador del partit i del global de la eliminatòria, ja que malgrat que no es va vore el Vila-real de les grans ocasions, sí que va ser l'equip que sempre va anar a buscar la victòria. El Vila-real no va estar massa brillant en el Martínez Valero i va aprofitar una de les poques ocasions, però almenys l'equip es va vore que va tirar d'ofici i els darrers minuts va deixar passar el temps amb la pilota en el seu poder. Este nou Vila-real versió Marcelino, al contrari d'altres temporades, no va amb ximpleries i quan es tracta de defendre un resultat i l'equip no està per a massa floritures no hi ha dubtes de com s'ha d'amarrar.


Hui rebem al Sevilla, un club amb problemes interns però amb un equip que es troba en una bona dinàmica de resultats en lliga i que veu el partit de hui com una oportunitat d'acostar-se més encara als llocs europeus i sobretot de Champions. 

Unai Emery, entrenador del Sevilla FC.

Emery ha dit clarament que l'objectiu clar del Sevilla és la quarta plaça i al Vila-real el veu com un rival directe, mentre Marcelino continua dient que cal anar partit a partit i que veu al Sevilla un equip poderós que va estar de segur lluitant per les posicions capdavanteres fins al final.


Pel que fa a les baixes, el Sevilla no podrà comptar amb Diogo Figueiras amb quatre partits de suspensió per insultar a l'àrbitre; Mbia, també per sanció, Pareja, Marco Marín i Cheryshev. En el Vila-real continua sent baixa Cani i ja l'habitual de Farinós.


Este partit és un d'eixos partits que pot marcar el bon camí per a aspirar a alguna cosa més que no siga la permanència i deixar a un dels favorits a 8 punts de distància. El Sevilla és un d'eixos equips que no li s'acaba de donar bé al Submarí i per això l'afició ha de ser conscient i estar demà més que mai donant suport.

Possible onze groguet:


 Partit Copa Elx - Vila-real. canal +

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada