dimarts, 22 d’octubre del 2013

DERROTA MERESCUDA AMB L'ÀRBITRE DE PROTAGONISTA

 
Desafortunada actuació de Mussacchio en el segon gol de l'Athletic.

I la segona derrota va arribar. No va poder ser i el Vila-real va caure a la Catedral. L'equip groguet no va trobar el seu joc, tret dels primers minuts, i l'Athletic amb una forta pressió va aconseguir anul.lar totes les eixides de pilota del Vila-real. Marcelino deuria de pensar si és sempre convenient jugar amb dos homes a la vegada de característiques tan semblants com Bruno i Pina o deixar-se a la banqueta a u dels dos i apostar per la qualitat de Manu Trigueros, donant-li una eixida més dinàmica a la pilota. Segurament seré avantatgista i a bou passat és molt fàcil però simplement és una opinió. També crec que tindre un home de referència en la punta com Perbet per a baixar les pilotades llargues que t'obliguen a llençar els equips que et pressionent tant com l'Athletic també és una bona variant, si vas a utilitzar eixe recurs.



Alineacions a part, el que ahir va fer l'àrbitre Teixeira en set minuts és impresentable; no es pot permetre que una lliga “professional” tinga que patir un nivell d'arbitratge tan dolent i que, pel que sembla, jornada rere jornada tinguen tan clar a on i amb qui es poden equivocar.

Bruno en una de les accions del partit.


El Vila-real ja ha dit que va a presentar doble recurs al Comité de Competició per les dues targetes i en darrer cas acudiria a apelació. Ahir Ramos Marco en el canal de televisió “cuatro” deia que no veia targeta en cap de les dues accions i dubtava inclús que foren faltes. El partit estava ja molt complicat i el Vila-real demanava ja el descans, però quan veus aquestes coses i et lleven en el minut 45 tota possibilitat d'intentar reaccionar en la segona part penses malament, i és que per molt objectiu que u intente ser és per a pensar així, o no ?

Punxa ací per a vore les imatges de l'expulsió a Bruno.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada