dissabte, 26 d’octubre del 2013

TORNA EL DERBI AL MADRIGAL


Partit molt important el derbi de diumenge a les 17 h per no perdre la quarta plaça i ficar terra pel mig a un possible rival per lluitar per les posicions capdavanteres. Dic posicions capdavanteres perquè de moment, i tal com hem començat, ens fa somiar amb alguna cosa més que la permanència i, si no és així, per a seguir restant punts a eixos 43 punts necessaris per assegurar la categoria.

Ens visita el València, un club històric i actualment fet fallida que té com avalista del seu deute a la Generalitat Valenciana (tots els valencians), a Bankia (rescatada amb diners públics) pressionant i decidint posar en venda al València al millor postor per a cobrar. Un club que està passant, diria jo, els pitjors moments de la seua història gràcies a la molt dolenta gestió dels seus dirigents i que si açò fóra un país més seriós, este club haguera desaparegut desgraciadament per als seus seguidors.
Enllaç Levante

Siga com siga el derbi de diumenge s'espera amb moltes ganes per part de l'afició. Es van parlar i es van dir moltes coses del darrer partit i, passara el que passara reialment, està clar que la ferida oberta d'aquell dia no és fàcil de cicatritzar. Malgrat que els pactes són prou habituals dins del món del futbol i no és precisament una pràctica que cal defendre, ja vam vore els acords en diferents camps que definitivament ens van baixar; és segurament probable que el tema, un empat i tots contens si la cosa va bé va eixir entre directives, evidentment els clubs van a tapar-ho sempre. Anomenem llegendes urbanes a aquelles historietes que passen de boca en boca i que es distorsionen de la realitat fins que finalment la història final queda molt lluny de la realitat. Alguns han volgut anomenar a les possibles incidències d'aquell partit llegenda urbana, però el que tots sabem és com van eixir dirigents i jugadors del Vila-real aquell dia; amb la sensació d'haver rebut una punyalada a l'esquena i que s'havien rigut en la teua cara tirant-te una traca davant de ta casa.

Però deixant a part revenges i altres històries, el que reialment importa són els 3 punts en joc i la importància de guanyar-los. Amb una afició "enxufada" 100% amb l'equip, hem d'espentar i conduir als nostres cap a la victòria. Segur que ho aconseguirem.

Ací us deixe imatges de dos partits contra el València memorables de la nostra història per anar animant. Un és en copa del Rei (remuntada 0-2) i l'altre de lliga.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada