dissabte, 5 de gener del 2013

BONA OPERACIÓ


Se'n va "il banbino", un altre crack de l'època daurada, Giuseppe Rossi abandona el Vila-real com ja tots sabeu. El club no es pot permitir refusar l'oferta de la Fiore, una quantitat que farà cosa d'un any i mig haguera semblat irrisòria. Recordem el que es va nomenar que va poder oferir el FC Barcelona, prou superior, però corren altres temps, el Vila-real desgraciadament està en segona, el jugador s'ha devaluat molt a causa de la llarga temporada que està inactiu, i per tant, el més lògic, si arribava una oferta que es podia considerar important com esta, era vendre'l. El club opta pel correcte, es a dir, desfer-se de la fitxa més elevada i no aguantar un jugador que potser després coste molt més desfer-se d'ell i s'ingrese menys.
Ningú pot assegurar, i menys encara amb la situació en que ens trobem, que pujarem a primera. Ningú pot assegurar que Rossi, després d'un any i mig inactiu va ser de seguida el mateix, i açò ja se sap, si el jugador no rendeix igual i li costa recuperar, el seu preu tocaria baixar-lo. Us imagineu, tant de bo no, un Vila-real en segona la temporada que ve amb l'inconvenient d'haver d'afrontar la fitxa de Rossi i haver de malvendre'l ? Sincerament, que et vinga un equip ara i que t'oferisca 10 o 11 milions més variants per un jugador que porta inactiu un any i tres mesos em pareix irrebutjable.


Rossi se'n va sense haver visitat el Madrigal durant tots estos mesos i és que en el món del futbol ja se sap hui estàs ací, demà ja no, i els amors a un club és cosa de quatre, els jugadors són tan professionals que a voltes s'obliden d'una afició que ha estat idolantrant-lo. Potser tenia clar que no anava a jugar al Vila-real mai més, o potser estava tan a gust a New Jersey que després de presentar-se a Florència torne fins que li donent l'alta mèdica, en fi, ciao Giuseppe i que sapies que ocupes uns full molt important dins la història grogueta.


Giuseppe Rossi ha disputat 179 partits oficials al Vila-real i ha marcat 77 gols. La millor temporada va ser la temporada 2010/ 11, que va aconseguir l'espectacular xifra de 32 gols en 56 partits.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada