dimarts, 15 de gener del 2013

A REDREÇAR EL SUBMARÍ

Un gran repte per a un entrenador que ja sap el que és pujar a primera divisió.

Ja tenim nou entrenador. Els dirigents del Villarreal CF, després de la nefasta imatge d'Almeria, ja no han aguantat més i han decidit el canvi d'entrenador. El temps s'acabava i veient que l'equip anava a menys era el més normal que açò passara.

A Julio Velázquez no li se pot recriminar res sobre la seua dedicació i treball a l'equip, més enllà de possibles errors, el futbol és un joc col.lectiu i on els jugadors són els que tenen que reflectir el treball dels entrenaments en cada partit. Tal volta era massa inexpert que no ha sabut trobar la tecla que fallava, o tal volta també li ha mancat sort en diversos partits. Siga el que siga el futbol no té paciència, vol resultats immediats i ha dictat sentència. El Villarreal no espera, el Villarreal vol pujar enguany com siga i veient el joc practicat en Almería no feia vore a ningú que este equip podia pujar. Se'n va un entrenador amb molt de futur, un gran treballador i amb una elegància i senyoriu que ha dut fins l'últim moment. Julio, des de Passió Groga et dessitjem tota la sort.

Marcelino García Toral va debutar com entrenador la temporada 97/98 amb el CD Lealtad on va ascendir a segona B, després va dirigir al Sporting de Gijón durant dues temporades (2003-2005), Recrativo de Huelva dos anys més (2005-2007) on va aconseguir l'ascens a primera divisió en la 2005-2006.

Donat el seu èxit, es van interesar molts clubs, però, va ser el Racing de Santander qui el va fitxar la temporada (2007-2008) i ell va ser el que el va dur a la UEFA per primera vegada a la seua història.

En la temporada 2008-2009 aconsegueix un altre ascens, esta vegada, amb el Saragossa.

Marcelino arriba al Villarreal CF amb la difícil papereta d'alçar un equip, ara per ara, en hores baixes i moralment prou tocat. Haurà de revertir en poc de temps la trista imatge que ha oferit l'equip els darrers partits i amés reflectir-lo en els marcadors. Des de Passió Groga li dessitjem tota la sort del món que va a necessitar per a reactivar l'equip.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada