diumenge, 21 de desembre del 2014

Intractables



El Vila-real ha doblegat hui clarament al Deportivo de la Corunya per 3 gols a 0 i manté la bona ratxa. Ja són cinc victòries consecutives en lliga i sis sense conéixer la derrota; cosa que demostra a hores d'ara que el Vila-real és un dels equips més en forma del campionat i manté, de pas, el pols a clubs com Sevilla o València. 
Molt prompte es començaria a vore la societat entre Cheryshev i Vietto i ja al minut 10 una acció entre ells la finalitzava el rus amb un tir creuat on el porter Fabricio, el millor del Depor sense cap tipus de dubte, rebutjava, però passava per ahí un magnífic Jonathan Dos Santos que aprofitava per espentar la pilota al fons de la xarxa. Pujava el primer gol i tot feia pensar que partit podia ser prou còmode. Però no fins al final, a partir d'eixe moment el Vila-real ha tingut diverses oportunitats per a sentenciar però unes vegades les genials intervencions de Fabricio i unes altres la falta de punteria han fet que partit anigués a poc a poc complicant-se, sobretot a la segona part, on el fantasma del possible empat corria pel Madrigal. Ni Vietto ni Gio, el substitut d'Uche a la segona part, aprofitaven les oportunitats. Així el Deportivo es creixia i a punt estava d'empatar al minut 65 Bercantiños i poc després Sidnei a l'eixida d'un córner. El partit es complicava i Asenjo demanava ajuda des de la grada, cosa que immediatament obtenia resposta i el públic donava suport als seus. Pocs segons després, al minut 67, com si es tractara d'una premonició , Víctor Ruiz ,amb una arrancada, s'internava dins l'àrea i centrava una pilota mortal a un Luciano Vietto, que sol dins l'àrea definia a porta buida. El Depor s'afonava i el Vila-real ho aprofitava i així al minut 73, una altra vegada Vietto rematava una bona centrada de Cheryshev fent un gol prou semblant al segon.
Ambient de gal·la hui al Madrigal.
El Madrigal esclatava d'alegria i respirava un triomf contundent amb les sensacions que pot ser una brillant temporada.
El Vila-real és ara cinqué amb un partit més que el Sevilla però el més important és la regularitat en forma de victòries que ha agafat els darrers partits i que ha fet que li remunte una bona quantitat de punts a equips que pareixia molt difícil agafar-los.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada