diumenge, 4 de gener del 2015

El Vila-real avança el dia de Reis al Martínez Valero

Ahir el Vila-real va deixar escapar 2 punts quan més bé ho tenia. El partit va començar molt bé per al Vila-real posant-se 0 a 2 contra un rival molt necessitat que es troba, ara mateix, afonat en la taula de classificació. El primer gol arribava als 11 minuts, assistència de Moi Gómez i rematada de Vietto, que continua amb la ratxa golejadora. El segon, pocs minuts després, Uche aprofitava un rebuig del porter després d'un tir de Mario. L'Elx no es resignava amb eixe resultat i amb res a perdre ho intentaven. El Vila-real amb el segon gol va baixar la intensitat defensiva i així l'Elx avisava amb rematades que responia molt bé Asenjo. Finalment fruit d'una errada per banda esquerra l'Elx aprofitava per reduir diferències amb gol de Jonatas. El conjunt il·licità s'animava més i al Vila-real li entraven dubtes. El partit es tornava boig i al cap de pocs minuts Vietto a  punt estava de marcar el tercer. Però no va ser així i l'Elx amb molta fe va aprofitar una pèrdua de pilota de Manu Trigueros i el jugador Víctor Rodríguez marcava l'empat. Amb empat acabaria la primera part. A la segona part l'equip va eixir més concentrat amb tasques defensives però les ocasions serien escasses, en part pel cansament que anava entrant i en part per també la millora de l'Elx en defensa. Finalment just empat a punts que manté la ratxa del Vila-real sense perdre partits però caldria reflexionar amb l'aparent excés de confiança que van mostrar els jugadors en una fase del partit. Els partits duren 90 minuts i en el futbol ningú regala res, la qual cosa obliga a no relaxar-te ni amb 2 gols de diferència i ahir el Vila-real li va donar vida a un equip que estava mort.

Cal mencionar a l'afició que ahir va desplaçar a més de 600 persones i va estar donant suport a l'equip. El comportament va ser exemplar, com sempre, compartint prèvia amb la no menys exemplar afició il·licitana. Ahir es va vore el que ha de ser el futbol, una festa amb aficions respectant-se i després animant cadascú als seus.