diumenge, 5 d’octubre del 2014

El Vila-real trenca la maledicció de Balaídos

 
Cheryshev, protagonista clau en el primer gol.
El Vila-real ha culminat una gran setmana amb les dues darreres victòries, una, dijous passat contra l'Apollon en Europa League i hui en un camp, Balaídos, dels més difícils ara per ara de la primera divisió. No es pot dir que el Vila-real ha sigut superior al Celta ja que, els Gallecs han guanyat la possessió i han complicat molt a l'equip groguet amb un joc molt dinàmic. Homes com Orellana o Nolito han portat de cap a la defensa grogueta, que s'ha mostrat ferma quasi tot el partit.

La primera part ha estat prou igualada, el Celta tenia més la pilota però era un domini amb poc de perill. Passant la mitja hora de la primera part el Vila-real ha donat dos colps mortals, primer amb el punyal Cheryshev, donant una centrada a Moi que ha executat perfectament i després el mateix Moi aprofitant una recuperació de pilota i culminant la jugada amb un llançament de fora l'àrea. La sort estava de cara amb el submarí i tota la falta d'encert que va faltar contra el Real Madrid, apareixia hui amb contundència. A punt ha estat Bruno de matar el partit amb una rematada de cap que per poc ha eixit fora. Però el Celta no anava a tirar la tovallola i ha tirat d'orgull, primer ha avisat amb un tir de Krohn-Dehli on Asenjo s'ha lluit amb una gran estirada i després ha vingut la desafortunada jugada de Víctor Ruiz, de la qual, Larrivey aprofitava i no perdonava.

La segona part el Vila-real ha eixit volent ser el protagonista i durant els primers minuts ha tancat al Celta dins l'àrea, fruit d'aquestos minuts, Mario l'ha tinguda per a ampliar el marcador. Prompte els blaus, s'han apoderat del domini de la pilota i han tancat al Vila-real. Un Vila-real que ha sabut patir i ha aguantat amb contundència les envestides galeges, amb un Asenjo àgil i ràpid que ha salvat el seu equip. El Vila-real treia les ungles quan podia i amb un contra colp, el central del Celta, Fontàs veia la segona targeta en fer-li una entrada a Uche. El Celta es quedava amb u menys i el Vila-real l'aprofitat al minut 91 amb un contra colp conduit per Vietto i culminat per un potent Mario. Un Mario que, al costat d'Asenjo i Moi Gómez han completat un partit amb un notable alt.

Final del partit i el Vila-real dóna un colp damunt la taula i aconsegueix tres punts molt valuosos. Ara queden per davant dues setmanes que poden vindre bé per recuperar algunes baixes i agafar oxigen.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada