dimecres, 22 d’octubre del 2014

A consolidar el lideratge


El Vila-real afronta una setmana europea amb la moral de la darrera victòria, diumenge passat, contra l'Almeria. Una victòria que no va ser molt espectacular, però sí, molt treballada i on va mostrar una gran solidesa defensiva malgrat les baixes i problemes que ve acumulant l'equip les darreres setmanes. Ara el Vila-real ocupa la sisena plaça i es fica plenament en la lluita per la part alta.


Tot feia pensar que Mussachio estava llest per a tornar a l'onze, no necessàriament enfront del Zurich, però sí, al Pizjuan contra el Sevilla. Però una recaiguda dimarts a l'entrenament feia que saltaren totes les alarmes i finalment es confirmés hui la baixa per als pròxims partits. El panorama immediat no es pot considerar del tot preocupant, ja que, dijous ocuparan la parcel·la defensiva Gabriel i Ruiz. El problema ja no és no poder comptar amb el teu millor central, el problema ve quan Dorado pateix una sobrecàrrega i crea dubtes sobre el seu estat de forma, quan Víctor Ruiz no podrà jugar en un Vila-real – València d'ací pràcticament 10 dies, si no es paguen 300.000 €. I si a estes baixes sumem les ja conegudes de Jockic i Rucavina, veiem que el Vila-real es queda amb el just per afrontar els partits, restant així, la possibilitat, de fer rotar als jugadors de la defensa.

Tot i això demà torna l'Europa League al Madrigal i el Vila-real lluitarà per refermar el seu lideratge i poder així assegurar al més aviat possible la classificació. 

Uche, clau en Mönchengladbach.


Pel que fa al Zurich també arriba en un bon moment a la seua lliga, on és líder després d'haver guanyat l'últim cap de setmana al Grasshopper. L'equip Suís està obligat a no anar-se'n de buit perquè en estos moments ocupa la darrera posició i pràcticament podria dir adéu a les seues possibilitats en cas de derrota. El Zurich també arriba amb baixes importants, concretament són quatre i tres d'elles de jugadors habitualment titulars. Així no podran jugar els dos davanters Mario Gavranovic i Armandno Sadiku, amb lesió de genoll, el defensa Ivan Kecojevic, amb molèsties musculars i el migcampista Avi Rikan, també amb molèsties. A estes baixes cal afegir jugadors que són dubte com els mitjos Burin Kukeli i Cedric Brunner i també el defensa Raphael Koch.


És probable que l'equip Suís plantege un sistema 5-3-2, amb dos laterals molt ofensius i un mitja punta al centre del camp. Tot això ho vorem demà a partir de les 9 hores al camp del Madrigal.


Possibles alineacions:


Vila-real CF: Juan Carlos, Mario, Gabriel, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Bruno, Jonathan dos Santos, Espinosa, Cheryshev, Gio dos Santos i Vietto.


Zurich: Da Costa, Djimisti, Nef, Philippe Koch; Yapi Yapo, Kukeli, Buf, Schonbachler, Chiumento, Chikahaoui i Chermiti o Etoundi. 



Pel que fa a l'actualitat grogueta felicitar als dos jugadors guardonats esta setmana, el primer Asenjo que va rebre el premi del jugador 5 estreles, amb el patrocini d'una coneguda cervesa i el segon Bruno que va ser premiat per la penya Passió Groga amb el “botagroga”, un reconeixement per part de l'afició com a millor jugador de la temporada passada.


Imatges últim partit.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada