dilluns, 31 de març del 2014

Inoperants



Sensacions dolentes, una vegada més, que va donar ahir el Vila-real en el seu enfrontament davant l'Elx. Una altra vegada l'equip groguet va anant desinflant-se a mesura que passaven els minuts i donant la sensació, sobretot a l'últim quart d'hora, que els qui volien amarrar l'empat eren els locals i no l'Elx, i és que quan les forces fallen més val intentar no perdre el que ja tens.
La primera part va començar amb un Vila-real que ho intentava davant d'un Elx ben situat i buscant les seues opcions al contracolp. Perbet haguera pogut obrir el marcador amb dues oportunitats, les dues passades de Cani, però la falta de punteria del francés ho va impedir. Fins ací els millors moments del Vila-real perquè, poc després, vindria un penal difícil de vore fins i tot repetit per televisió però l'àrbitre Undiano, ja se sap, és especialista en vore coses que nosaltres no creuríem, o siga, un fenomen.
Undiano assenyalant un penal surrealista.
A partir del gol de l'Elx el Vila-real va entrar en una fase de descontrol i nerviosisme que va fer que desapareguera durant molts minuts, però gràcies a una acció afortunada originada d'un mal rebuig de la defensa il·licitana va vindre el gol de l'empat de Jony Pereira.
La segona part va ser un voler i no poder. L'oportunitat més clara va vindre d'una acció individual de Cani que després de regatejar a dos rivals va creuar en excés la pilota davant de Manu Herrera. Els minuts passaven i el cansament en alguns jugadors començava a aparéixer. Cani és al qui més se li notava i li costava molt baixar a defendre, Moi s'anava enfosquint i Bruno no estava massa fi en algunes accions. Davant, Pereira, es mostrava inoperant tot el partit. L'equip anava reculant més i més i la victòria pareixia cada vegada més complicada. Els canvis van arribar a poc a poc però un pèl tard i finalment no van produir l'efecte desitjat per als prop de 15.000 espectadors que es van donar cita al camp del Madrigal.
Empat just entre dos equips que van generar molt poc de futbol i que lluiten, ara mateix, per objectius diferents.
Ara, després de la desfeta del València i la derrota de l'Espanyol a casa, el Vila-real encara li ha tret rendiment al punt aconseguit i trau 9 punts als seus immediats perseguidors.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada