divendres, 28 de març del 2014

Un pas important mirant a Europa

 
Alegria dels jugadors amb el gol de Perbet.
El Vila-real ha pogut guanyar per fi després d'una dolenta ratxa al camp del Getafe i agafa aire abans de l'important partit a casa contra l'Elx. Els de Marcelino han anat de més a menys en un partit que, en la seua primera part, haguera pogut anar-se'n amb més d'un gol. En la segona part ha sofrit molt a mesura que el cansament anava entrant. L'equip groguet ha acabat defensant molt arrere amb un Getafe bolcat i molt necessitat de punts. La veritat que el joc del Vila-real no ha millorat massa i s'ha patit contra un equip que porta 15 jornades sense guanyar i que sembla que ha caigut dins d'un pou sense fons però almenys s'ha deixat la pell defensant la porteria fins a l'últim segon i s'ha mostrat més pràctic en diverses accions del joc.
Hui el Vila-real eixia amb una defensa en la qual Jaume Costa ha hagut d'ocupar, per segon partit consecutiu, la banda dreta i Pantic la posició de central. La veritat que no se li acaben els problemes a Marcelino i hui tant Jaume com Jokic han vist la cinquena targeta i, si a això li sumem la lesió de Gio, el Vila-real pot tindre molts problemes per a formar una alineació de garanties el pròxim diumenge, sobretot en defensa. El Vila-real recorrerà la targeta de Jaume i el més normal seria que li la llevaren perquè en les imatges es veu clarament que Jaume no toca al jugador de l'Almeria.
Amb l'empat del València a casa de l'Almeria, el conjunt de Marcelino queda a 8 punts més l'average del seu principal perseguidor, el València, i a 2 punts més baix del Sevilla que ocupa ara la cinquena plaça. Les opcions de Champions són remotes amb els 8 punts d'avantatge de l'Athletic Club i més encara si mirem els problemes que té el Vila-real amb lesions, sancions i el pobre nivell de joc de les darreres jornades. Entrem en una fase on cada partit és una final i pot determinar les possibilitats del Vila-real per lluitar per una cinquena o sisena plaça o finalment intentar assegurar la setena.

RESUM DEL PARTIT 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada