dissabte, 8 de febrer del 2014

Bruno i Gio les bases grogues per atacar el Bernabeu



Ja ens toca, visitem el Santiago Bernabeu; un camp molt difícil on el Vila-real mai ha pogut guanyar i el seu millor resultat ha sigut l'empat, i no en massa ocasions. La veritat és que paradoxalment el Camp Nou se'ns ha donat sempre millor i al contrari que el Bernabeu hem pogut guanyar diverses vegades i puntuar en altres. El Vila-real sap perfectament que no hi ha res a perdre i Marcelino amb la filosofia d'anar partit a partit ja va dir després del jugat contra Osasuna que l'objectiu és guanyar el següent partit, i este no és altre que el que juguem este dissabte.

Després de l'esperpèntica setmana que ens han oferit els principals mitjans escrits, radiofònics i televisius de Madrid ens va a tocar lluitar molt per intentar la gesta. El Real Madrid eixirà a mort en un partit on està obligat a guanyar si no vol que es distancie el líder, Atlètic de Madrid. La pressió a l'àrbitre González González va ser doble, si ajuntem l'esmentat abans i la darrera decisió del Comité de sancionar a Ayza Gámez. Unes actuacions arbitrals ja de per si condicionades per la gran pressió de tot un imperi mediàtic.


Per desgràcia, jugades habituals com estes, ens han restat possibilitats de punturar en este camp.
El Vila-real es presenta amb les baixes d'Uche, Pina, Torres i Juan Carlos, a més de les ja habituals. Bruno torna a la convocatòria i és la gran esperança groga junt a Gio, el nostre capità deu de ser l'ànima que espente a l'equip. Amb tot, ens queda el dubte si Marcelino eixirà amb un 4-5-1, com va fer al Nou Camp o mantindrà el seu sistema habitual de 4-4-2, ho vorem hui a partir de les 20 hores.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada