dimarts, 7 de gener del 2014

Golejada per a seguir somiant

 
Uche, autor d'un hat-trick ahir al camp del Rayo.
El Vila-real va aconseguir una important victòria, amb golejada inclosa, ahir a l'estadi de Vallecas que el situa a la sisena posició a dos punts de Champions. Els groguets es van mostrar molt contundents i efectius en atac enfront d'un Rayo amb molts problemes, malgrat això, els vallecans van estar a punt de marcar en més d'una ocasió en la primera part, fruit de la seua constància i de les indecisions defensives en alguns moments del Vila-real. Menció especial, a més del bon partit de Perbet i Uche, la de Moi Gómez que ahir va completar el seu millor partit amb el Vila-real i va fer oblidar a Cani. Esperem que seguisca amb esta progressió.
Tot i que el passat és passat, és una golejada que haurà deixat un bon sabor de boca a l'afició després d'aquella traumàtica última jornada de fa dues temporades i on tot el món va vore el que va passar els darrers minuts a Vallecas. Com va dir aquell... "El fútbol todo te devuelve".

Reial Societat, campiona d'aquella edició de la Copa del Rei.


Ara toca la Copa del Rei dijous proper, on comença la triada de partits amb la Reial Societat. Una eliminatòria copera que coincideix amb un gran moment de forma dels bascos i que promet ser, a priori, molt emocionant. El Vila-real jugarà el segon partit a casa i intentarà traure un bon resultat, a ser possible marcant algun gol que facilitaria la volta. Esta eliminatòria no és inèdita en esta competició perquè ja en la temporada 86-87 ja va emparellar als dos equips. Llavors el Vila-real militava en la tercera divisió i es vivia amb molta emoció este enfrontament contra aquella Real dels Arkonada, López Ufarte, Larrañaga, Zamora, Bakero, Txiki Beguiristain i companyia. El Vila-real venia d'eliminar a tres equips de superior categoria: El València, Gandia i Salamanca, la eliminatòria es jugava a partit únic i les entrades es van esgotar per intentar empentar l'equip cap a una nova gesta, esta vegada contra un primera. No va poder ser i la Real es va imposar per un gol a zero, malgrat això el Vila-real va disposar de diverses oportunitats i no es va vore gran diferència de categoria sobre el terreny de joc. Ara, 27 anys després les coses són molt diferents i el Vila-real té armes suficients per intentar eliminar a la Reial Societat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada