dissabte, 7 de desembre del 2013

Aquino salva el desastre




Una vegada més, se li complica la competició de la Copa al Vila-real a les primeres de canvi. No està per a res decidida i Aquino va salvar els mobles a l'últim instant, però el suïcidi col.lectiu de l'equip en 10 minuts, a partir de la lesió de Cani, van ser suficients per a què el miserable joc de l'Elx donara efecte i poguera donar la volta al marcador. 


Preocupa que este equip amb els moments que no va estar Cani al terreny de joc unit a la ja sabuda absència de Bruno es mostrara tan vulnerable i perdés el control total de la pilota i del partit que tenia fins eixe moment dominat sense passar dificultats. Està clar que ara per ara pel que es veu, Bruno i Cani són bàsics i insubstituïbles dins del Vila-real, però és cert que açò no va ser fàcil i que les baixes durant la temporada han d'arribar i s'ha d'intentar ser almenys més sòlids encara que es perguen opcions ofensives. Ara el que preocupa és recuperar a Cani per al partit a casa contra el Sevilla, perquè contra el Barça no arriba segur, i intentar donar el màxim al Camp Nou per intentar donar la sorpresa, cosa que ja cada vegada és més difícil amb les baixes dels dos millors jugadors de l'equip enguany.

Pel que se sap, Cani pateix un esquinç al genoll, però l'alcanç reial de la lesió se sabrà amb la ressonància que li s'ha de fer demà diumenge. 



(Copa del Rey) Villarreal 2 Elche 2 por acosart

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada