diumenge, 24 de novembre del 2013

UN, DOS I "UCHERAZO" !!




Gran victòria aconseguida hui pel Vila-real al Ciutat de València. El partit només ha tingut un dominador i el Vila-real ha sigut l'equip que des del primer minut ha buscat la victòria, que a la fi ha aconseguit amb el contundent marcador de tres gols a zero. El partit s'ha posat prompte de cara amb el penal i expulsió del porter Navas i a partir d'eixe moment el Vila-real ha sabut imposar la seua superioritat numèrica i ha intentat buscar més gols. Gols que al final han arribat a l'últim quart d'hora després de nombroses oportunitats errades. Els dos últims d'Uche, amb una passada de Bruno el primer i el segon una espectacular tisora després d'un remat de Perbet al pal. Uche, jugador prou criticat per part de l'afició, està en el seu millor moment i sembla que Marcelino amb la confiança que li dóna li està traent tot el seu futbol.



Cal felicitar a tot l'equip per la seua implicació. Menció especial hui, una vegada més, a Bruno, també al mur infranquejable que està demostrant ser Gabriel, la seguretat defensiva de Jockic i l'oportunisme i bons moviments d'Uche.


La penya de l'Alcora i al fons la de La Vall D'Uixo.
Però hui també cal felicitar i molt a eixa gran afició grogueta que s'ha desplaçat a València el dia de la fira Santa Caterina. Una vegada més ha demostrat com de gran és, animant els 90 minuts al Vila-real i mostrant el seu civisme.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada