divendres, 22 de novembre del 2013

L'afició prendrà el Ciutat de València



Invasió grogueta la que es presenta diumenge a les dotze al Ciutat de València. Un camp que històricament no li anava gens bé al Vila-real fins que vam pujar a primera divisió. A partir d'ahí canvia prou la cosa i no seria la primera vegada si diumenge s'aconsegueix el triomf. A dia de hui, amb tot el paquet d'entrades venudes i algunes més que s'han venut, s'esperen vora 1.600 groguets i no es descarta que puguen ser més.



El Llevant ocupa el lloc 10 a la classificació i no va a posar les coses fàcils. Els de Joaquín Caparrós encara que només han aconseguit una victòria dins de casa és u més dels molts equips rocosos que  basen  el  seu  joc  en  la
fortalesa defensiva i intentant sempre treure profit de les contres, errades rivals i del joc a baló parat. Té un planter veterà i amb molt d'ofici, on jugadors com Juan Fran sempre intenten treure profit de la trampa i l'engany. Caldrà anar amb compte amb este tipus d'accions que poden desestabilitzar a un equip i decantar el partit cap a un lloc. Són baixes en el Llevant Pedro López per sanció i Hèctor Rodas per lesió, a més és dubte per sobrecàrrega el migcampista Diop. En el Vila-real és baixa Jaume Costa per sanció i Gio sembla estar prou recuperat però no s'espera que siga titular per precaució, a més dels ja sabuts Dorado i Farinós.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada