dissabte, 16 de febrer del 2013

LA JOIA MEXICANA

Aquino en un dels entrenames del Vila-real.


Javier Ingnacio Aquino Carmona, jugador mexicà, és migcampista dretà i és l'últim reforç que s'incorpora a l'equip groguet. És un jugador format a les categories inferiors de Cruz Azul fins que va assolir la primera divisió mexicana al Torneig Apertura de 2010. És una de les promeses, ja realitat, del futbol Mexicà, de fet, és internacional amb la seua selecció.

El seu fort és la velocitat, el regateig i la seua tècnica amb la pilota, que unit al seu esforç físic en cada partit  pot canviar el seu desenvolupament en qualsevol moment. Un jugador que ha sorprés els darrers temps i que estava sent seguit per diversos clubs europeus.

Va debutar amb la selecció de Mèxic el 4 de juliol de 2011 contra Xile en la Copa América, en la qual, va jugar 3 partits en esta competició. Va jugar també als Jocs Panamericans de 2011 on va tindre una destacada actuació i va aconseguir la medalla d'or. També va ser convocat al Torneig Esperances de Toulon sub-23 en 2012 guanyant el torneig amb la seua selecció. En juliol de 2012 va ser convocat als Jocs Olimpics de Londres on va obtindre la medalla d'or.

Segons paraules del mateix jugador diu que ve com reforç i per tant ha de tindre una major presència dins l'equip, ja que, per això l'han dut, així mateix, espera adaptar-se rapidament i que físicament es troba molt bé.

Una de les joies del futbol mexicà que sense cap dubte tots li dessitjem la major de les sorts, que serà també la del Vila-real.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada