dilluns, 6 d’abril del 2015

L'examen de Mestalla es passa amb nota

Vietto mirant si està tot al lloc després de la brutal entrada d'Otamendi
El Vila-real va donar una vegada més la cara amb un gran partit en u dels camps més complicats de primera divisió. Pocs apostaven pel submarí, però una vegada més el Vila-real va aparéixer com més difícil era, quan venia de rebre una bufetada amb els partits contra el Sevilla, quan pareixia que li faltava aire i quan faltaven homes importants; a més de Bruno, Cheryshev i Moi Gómez. Com també la ja obligada absència del central Ruiz. Res va impedir, ni la gran temporada del València, ni la doble motivació amb la qual ix el València quan juga contra el Vila-real, ni les estranyes "trampes" de deixar un camp sec, ni l'excessiva agressivitat dels "Che" traspassant a voltes el reglament i amb certa permissibilitat arbitral, perquè els grocs dominaren amb solvència la primera part i bona part de la segona. Només els últims minuts els vila-realencs van haver de defensar amb els 5 sentits les envestides valencianistes. La falta de pegada que pateix el Vila-real, últimament, va impedir un millor resultat, però la imatge donada és per a sentir-se orgullós d'este equip.

La polèmica saltava en finalitzar el partit quan Marcelino, deixava caure, les possibles causes d'un partit amb tan poques ocasions, manifestant que "el sistema de reg havia fallat en Mestalla", però que estava content perquè això era senyal que els equips respecten al Vila-real. Li van preguntar sobre la no salutació a Nuno i ell va donar la responsabilitat d'eixa acció a l'entrenador valencianista. No va tardar a reaccionar, Nuno, al dir que ells no ploraven, però, no obstant això, si es va queixar de l'arbitratge, entrant en contradicció en allò que havia dit.

Al final un bon resultat que va a fer que els jugadors tornen a recuperar la moral i la fe amb les seues possibilitats per afrontar la recta final d'una lliga molt exigent per al qui es troba lluitant dalt, ja que, amb 50 punts altres anys el Vila-real podria estar competint per alguna cosa més.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada