diumenge, 11 de maig del 2014

Traca de gols


 
Jockic, uns dels destacats de l'equip.
Acomiadament de l'equip a casa i golejada ahir per a signar una gran temporada; una temporada que cal qualificar-la d'èxit, que ha tingut una primera volta espectacular i una segona volta on l'equip s'ha desinflat i ha donat una sensació com de temporada descafeïnada, però, el torneig de la regularitat ens diu que som setens i que jugarem a Europa la temporada vinent. Com deia ahir el speaker del Madrigal: de segona a Europa i tot gràcies a una gran part de l'afició que mai ha abandonat a este club i a uns dirigents, amb Fernando Roig de president, que han sabut gestionar intel·ligentment i rectificar quan tocava sense perdre el cap. Sí, de segona a Europa i això no està a l'abast de qualsevol. Cert és que hi ha gent que pensa que tot açò és gràcies a un milionari capritxós i que quan Roig es canse tornarem on ens mereixem, segons ells, però, a cas som els únics? A cas no hi ha altres que estan desitjant que vinga un gran inversor i que els faça grans? No serà llavors tots els possibles èxits fruit d'un milionari? No serà també tot artificial? El futbol, com tantes altres coses en la vida cal gaudir-les i no pensar on estarem d'ací 5, 10, 20 o 30 anys. Si es fan les coses bé dins de la teua capacitat segur que açò va durar. Com diu l'himne del nostre equip, endavant, sí, endavant i a gaudir del present que no és poc.

Parlant del partit d'ahir, entre el Vila-real i el Rayo Vallecano, està clar que el que encara es jugava alguna cosa era el Vila-real, encara que només siga per evitar una ronda de l'Europa League. El Vila-real va eixir amb més intensitat i amb més ganes de guanyar mentres el Rayo, tenint-ho tot fet, no va paréixer un equip que anava a matar-se en cada jugada i pilota dividida. Així va ser, el Vila-real va ser totalment superior i prompte es van vore ocasions i jugades brillants que van provocar els primers aplaudiments de l'afició. Després van vindre els gols, les lesions que posen en un interrogant la participació d'alguns jugadors l'última jornada. Una última jornada que podria ser una final amb l'objectiu de conquerir la sisena plaça, en cas que punxe la Real hui a l'estadi de Sant Mamés.

Com a incidències del partit cal destacar que es va rendir un homenatge als campions de l'euro-cup de basket, el València Basket Club, amb una gran ovació dels assistents a l'estadi del Madrigal mentres els jugadors del club valencià mostraven el títol a l'afició grogueta. També es va guardar un respectuós minut de silenci per la tragèdia de l'autobús que transportava un equip aleví de futbol sala en la Comunitat Autònoma d'Extremadura.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada