divendres, 31 de gener del 2014

Óliver Torres, el jove talent al Vila-real



Ja és oficial i Óliver Torres ja és nou jugador groguet. Vindrà cedit fins a final de temporada amb possibilitat d'una més. El jugador, nascut el 10 de novembre de 1994, juga de migcampista i és de la pedrera de l'Atlètic de Madrid. Va debutar en el primer equip la temporada 2012/13, un 20 d'agost. Té l'honor de ser l'autor del gol més ràpid de l'Atlètic de Madrid en primera divisió, marcant al cap de 13 segons, i que va coincidir amb el seu primer gol com a professional, exactament contra el Betis. Fa pocs dies ha patit una luxació en l'espatlla en partit contra el Rayo.

En 2012 es va proclamar campió i millor jugador de la Copa Atlàntic amb la selecció sub-18. Ha sigut internacional amb la selecció sub-19 i campió d'Europa amb la mateixa en juliol de 2012. El 31 d'agost va debutar ja amb la selecció sub-21. 
Es tracta d'una de les millors promeses del futbol espanyol i el Vila-real ha aconseguit el seu préstec amb la intenció, que ajude a l'equip en la recta final del campionat. Siga benvingut Oliver Torres.
Amb els reforços ja confirmats de Joan Román, Óliver Torres i Espericueta (en principi per al B), el Vila-real tanca les incorporacions per a este mercat hivernal. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada