dijous, 5 de maig del 2016

La il·lusió d'una final #RoadToBasel

Ara fa ja quasi quatre anys que es va consumar el descens del Vila-real a segona divisió.
La sensació llavors de pessimisme per molts i que ja no tornaríem a ser el que érem era palpant. Va ser una temporada difícil i amb molts dubtes, on van hi haver 3 entrenadors, millor dit, 4 entrenadors si comptem la desgràcia de Manolo Preciado. Ara, quatre anys després, i després de fer senzillament 3 temporades espectaculars, #hemtornat, Sí, hem tornat; amb dues participacions europees, a les portes de la Champions i ara també, a les portes d'una gran final europea. La il·lusió de tots els groguets i la sensació que aquesta vegada no es pot escapar és generalitzada. Més de 2.000 groguets donaran suport hui a l'equip a Anfield i milers i milers d'aficionats ho faran des de casa, però tots amb un únic sentiment. 

Pel que fa al partit, Marcelino confia amb el seu estil, que pot agradar més o menys, però que l'ha portat fins on està i morirà amb ell. Espera a un Liverpool amb alguna variant en l'alineació respecte al partit d'anada i una gran pressió.
Pel que fa a Jürgen Klopp, respecta molt al Vila-real i valora el treball tàctic de Marcelino. Creu que 90 minuts són molts i vol evitar un partit boig com contra el Borussia Dormund.
Respecte als convocats, estan tots a disposició, encara que Bailly i Babtistao són dubte. Un possible onze podria ser el següent: Asenjo o Areola; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Denis Suárez, Bruno, Pina, Jonathan; Bakambu i Soldado.
Falta saber si finalment Marcelino apostarà en la porteria per la experiència més gran d'Asenjo o la potència en el joc aeri d'un porter com Areola.
S'espera un ambient brutal, molt propi d'Anfield. Més encara pensant que l'equip local es juga salvar la temporada. Però, açò no ens ve de nou i podem superar aquesta adversitat com en altres eliminatòries. Amb il·lusió i orgull segur que podem aconseguir-ho.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada