diumenge, 12 d’abril de 2015

Punt molt amarg


Un punt amb un sabor molt amarg el que ha aconseguit hui el Vila-real al camp del Getafe. Molt amarg per la desgraciada lesió que ha patit Mateo Musacchio a la segona part. Les imatges esgarrifoses que es podien apreciar per televisió i que han corregut per les xarxes socials, ja donaven a entendre la gravetat de la lesió. Més tard s'ha conegut l'alcanç reial de la lesió; trencament del peroné amb lligament afectat i 5 o 6 mesos de baixa mínim. El jugador tenia moltes possibilitats d'anar este estiu a la Copa Amèrica, ja que estava comptant amb el seleccionador argentí Martino. Ara només esperem que isca bé de l'operació i que es recupere el més prompte i bé possible. Segons informacions, el jugador ha estat operat a la clínica Centro de Madrid pel Doctor Guillen i prompte s'esperen informacions de l'hospital sobre el seu estat.

Pel que fa al partit, el Vila-real ha eixit més mentalitzat que el passat dijous, però com passa als darrers partits, amb una falta d'arribada notòria. Encara així, els groguets s'han mostrat més seriosos en defensa i més ficats dins del partit. Uche, amb una lleu millora respecte a altres partits, avançava al Vila-real en marcar un penal que li havien comés a ell mateix, poc després, el mateix Uche llençava un tir creuat que rebutjava el porter Guaita. Tot pareixia rodar bé, però Marcelino feia els primers canvis, eixia Musacchio per Bailly, amb targeta groga, i curiosament l'empat venia d'un remat de Diego Castro entremig de Mateo i Dorado. Després venia la lesió de Mateo Musacchio i el Vila-real, amb tots els canvis fets, es quedava amb 10. Poca cosa més als darrers minuts, un tir de Cheryshev, que reapareixia, i una possibilitat de rematada de Gio al contracolp que finalment impedia la defensa del Getafe.

Punt que pot sabre a poc, però que, vistos els problemes que Vila-real està tenint, serveix, de moment, per a mantindre diferències respecte als seus perseguidors.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada