dissabte, 31 de gener del 2015

Un Vila-real de rècord ja somia en una final

Gran i moguda setmana del Vila-real pel que fa als resultats. Gran perquè ja acumula 18 victòries consecutives, i moguda pels últims moviments on s'han concretat ja les eixides de jugadors, com Gabriel a l'Arsenal o Hernán Pérez cedit al Real Valladolid, compensades per l'arribada d'Eric Bailly i de Joel Campbell, aquest últim substituint a Cani més que a Hernán, sense minuts durant tota la temporada. Però més gran encara pel que significa haver eliminat al Getafe i haver passat per primera vegada en la història a semifinals de la Copa del Rei. Una semifinal molt complicada que ens emparella amb el F.C. Barcelona i més encara amb el bon moment de joc que es troben els catalans. Però, com bé deia Marcelino, estem a 2 partits d'una final i, per tant, cal eixir a lluitar al màxim i intentar fer les coses el millor possible per a complir el somni. Batalles ben complicades s'han vist en el futbol i tantes pàgines brillants han escrit molts equips al llarg de tota la història com per a abaixar els braços i no eixir a buscar la gesta.
Pel que fa a les noves incorporacions parlem ara de Joel Campbell. Jugador de Costa Rica que ve cedit de l'Arsenal; pot jugar tant d'extrem a les dues bandes com de davanter. Marcelino l'utilitzarà sobretot per banda dreta malgrat ser jugador esquerrà. Jugador ràpid i hàbil va arribar a l'Arsenal en 2011 i va ser cedit a l'equip francés de Llorient, marcant 4 gols en 27 partits. Després va anar també a préstec al Betis en la temporada 2012/13 on va jugar 31 partits aconseguint 2 gols. Campbell va rebre el permís de treball per a jugar a l'Anglaterra a l'estiu de 2013 però Arsene Wenger encara pensava que no estava preparat, així que, va eixir cedit una altra vegada. Aquesta volta va ser l'equip grec Olimpiacos; allí va brillar marcant 11 gols en 43 partits i aconseguint ser campió de lliga. També va debutar a la Champions League on va jugar 5 partits i va marcar un gol contra el Manchester United als huitens de final, guanyant Olimpiacos per 2-0. A l'estiu de 2014 va tornar a l'Arsenal i va debutar un 2 d'agost en un Arsenal 5 - Benfica 1 de la Emirates Cup. És un jugador de 22 anys amb moltes coses a dir encara i que Arsene Wenger confia que puga explotar prompte. La prova és que ha renovat per l'Arsenal 5 temporades més.

L'altra incorporació és Éric Bailly, central de Costa d'Ivori que ve de l'Espanyol i que té només 20 anys. És un jugador alt, fort i ràpid que fa que tinga unes condicions excel·lents per a ser un gran central. Encara li queda molt per aprendre però ja ha debutat amb la selecció del seu país i ara es troba jugant la Copa Africa.

Amb tot açò ens espera el Barcelona en lliga aquest diumenge i un Vila-real disposat a plantar cara i intentar prolongar, un partit més, el nou rècord ja establert de 18 partits sense perdre. Esperem que la sort ens acompanye.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada