diumenge, 14 de desembre del 2014

Vietto conquesta el Calderón

El Vila-real ha fet història hui al Vicente Calderón en guanyar 0-1, amb gol de Luciano Vietto. Després de cinc anys sense rascar bola, hui sí, ja tocava. Després d'haver tingut tanta mala sort contra els equips importants de la lliga, una vegada més, sí, ja tocava. El Vila-real s'ha mostrat molt competitiu durant tot el partit i ha sabut mantindre el cap gelat en els moments complicats on l'Atlètic de Madrid volia endur-se cap al seu terreny el partit. Sí, eixe terreny de jugar al límit, aprofitar les jugades d'estratègia i entrar dins la consciència de l'àrbitre quan no poden guanyar. Un àrbitre que si ha perjudicat algun equip de veritat, ha sigut al Vila-real, quan deixava de xiular un clar penal per mans de Gabi. Però el Vila-real ha aguantat i ha sabut respondre amb futbol. I així el Vila-real anava avisant amb contra colps ràpids de Cheryshev amb Vietto. La primera acció, un control dolent de Vietto, impedia obrir el marcador; poc després era Cheryshev qui llençava des de l'esquerra fort amb gran intervenció de Moya. Ells també inquietaven la porteria groga, però Asenjo ha estat perfecte amb les jugades més compromeses i finalment venia el gol. Corria el minut 85 quan esta vegada sí, Vietto agafava una pilota, trencava la cintura de Godín i marcava magistralment. L'explosió d'alegria era evident i tot l'equip ho celebrava com cal celebrar els gols importants. Després de tanta mala sort i no haver pogut puntuar contra els grans de la lliga venia la recompensa, com bé deia Marcelino en finalitzar el partit, d'un grup de jugadors que havia treballat molt durant la lliga. El Vila-real ara continua sisé a la taula i segueix assetjant al València i també obri una altra porta d'il·lusió en quedar-se només a 3 punts del Sevilla, que és quart i ocupa posició de Champions.