dissabte, 13 de desembre del 2014

Que continue la ratxa

 
Vietto definint magistralment contra l'Apollon.
Molt bona jornada europea del Vila-real que ha complit l'objectiu de passar a la fase d'eliminatòries, malgrat no haver pogut quedar primer de grup, que li haguera pogut donar unes millors perspectives per afrontar el sorteig del pròxim dilluns. El Vila-real va dominar el partit i el va resoldre ja en la primera part. El conjunt vila-realenc es va mostrar molt superior a l'Apollon de Xipre i algunes absències d'alguns jugadors importants no van influir negativament. Una cosa molt important que fa mirar el futur amb optimisme és haver recuperat les bones sensacions, sobretot de joc, els últims partits. Ara espera el Calderón que, no per difícil, va impedir que el "Submarí" vaja a totes. L'última victòria grogueta, 1-2, data de la temporada 2009-10 amb gols de David Fuster i Joseba Llorente.  

Altra notícia important que hem tingut esta setmana és la confirmació oficial i a continuació signatura de la jove promesa argentina Leonardo Suárez, jugador pretés també pel València, però que finalment els de la Plana li han guanyat la partida de nou als veïns.

Parlem ara un poc d'este jove jugador. De malnom “enano” naix a San Martín, Argentina, un 30 de març de 1996 i és internacional sub-17. Avalat per Ramón Maddoni, descobridor i formador de jugadors com Riquelme, Cambiasso, Gago, Sorín o Tévez. Va disputar el Campionat Sud-Americà sub-17 de 2013 on els argentins van ser campions i on ell va aconseguir 2 gols. Gràcies a este campionat van aconseguir la classificació per al mundial sub-17 i on l'Argentina va arribar a semi-finals, quedant finalment quarta. Ell va ser l'autor també de dos gols i u d'ells, el 3-2 contra Austria, fruit d'una gran jugada individual. Al primer equip de Boca ha jugat 2 partits i ja ha deixat molt bones maneres. És un jugador que encara li queda molt però que el Vila-real ha apostat fort per ell, i així, continua amb la política de buscar joves talents abans que exploten i s'encarisquen. Ara només queda esperar que s'adapte primer al futbol espanyol jugant al filial junt amb els Nahuel, Naranjo i companyia. Caldrà deixar-lo madurar tranquil·lament.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada