dimecres, 26 de novembre del 2014

Final per la primera plaça

El Vila-real s'endinsa dins d'una setmana decisiva quant a objectius, a Europa i a la lliga. Després de la patida, i molt important, victòria enfront del Getafe que deixa al Submarí més a prop dels llocs importants; toca ara la competició europea. Una Europa League on el Vila-real ha de recuperar la seua millor cara per guanyar i intentar, ja no assolir la primera plaça, sinó el no complicar-se l' existència en esta competició l'última jornada. Una victòria asseguraria matemàticament el pas a les eliminatòries, però per això el conjunt groc haurà de recuperar la seguretat defensiva i les virtuts en atac, és a dir, eixe equilibri tàctic que feia gal·la l'equip de Marcelino i que últimament pareix que estiga perdent. La victòria en l'últim partit pot ser un colp de moral per recuperar la confiança i tornar a ser l'equip sòlid que tots esperem.

Marcelino en roda de premsa ha manifestat que: “Fins ara hem guanyat els nostres partits de casa i esperem aconseguir una tercera victòria contra un rival que sabem que és molt complicat. Necessitem un estadi ple. És un partit molt atractiu que tenim l'ocasió de gaudir-lo gràcies al treball de tota una temporada”. Marcelino té raó però la veritat és que l'oratge preveu pluja important durant el partit i no va ser gens fàcil aconseguir un camp ple. De tota manera esperem que la gent responga a la cridada, ja que, l'equip necessita el suport davant un partit tan important.

El Vila-real no podrà comptar, a més de les conegudes baixes de Jokic, Hernán i Mussachio, ni amb Gio ni Moi, este últim amb molèsties musculars. Sí que entra definitivament Cani, Bruno i Manu Trigueros.

Pel que fa al Borussia de Mönchengladbach, que havien començat molt bé la temporada, vénen de dues derrotes seguides a la lliga que fa que vinguen amb moltes ganes de recuperar la dinàmica guanyadora, però també pot ser un factor negatiu per a ells, per allò de la possible inseguretat en determinats aspectes del joc que ve quan no guanyes. El campió del món Christoph Kramer serà baixa per problemes a l'esquena, també el defensa Martin Stranzl. Dues baixes importants dins de l'esquema del conjunt alemany.


Possibles formacions:



VILA-REAL CF: Asenjo; Mario, Gabriel, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Cheryshev, J.Dos Santos, Bruno, Espinosa; Uche i Vietto.



BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH: Sommer; Johnson, Stranzl, Jantschke, Wendt; Hazard, Kramer, Nordtveit, Traoré; Raffael i Hrgota.



ÀRBITRE: Szymon Marciniak (POL). 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada