divendres, 7 de novembre del 2014

A recuperar el rumb


El Vila-real viatja a Barcelona amb la intenció de recuperar la dinàmica positiva perduda fa uns dies i és que, la derrota en Sevilla contra el València i el passat dijous en camp del Zürich ha creat una sèrie de dubtes sobretot en l'afició, però també dins del vestidor groguet. Marcelino alertava dijous que cal recuperar eixe punt competitiu que et fa estar lluitant dalt i pensava que només era qüestió de no perdre la concentració i la intensitat durant els 90 minuts.

Pense que estes tres derrotes cal analitzar-les des de més d'un costat. Crec que durant una temporada pots tindre una combinació de mala sort, baixes sensibles i també decisions arbitrals que fa que no pugues guanyar i crec que ha passat una miqueta de tot. Però més enllà d'excusar-se en arbitratges dolents que et poden perjudicar, ja que en algun moment de la temporada et poden afavorir, encara que també forma part del joc; pense i crec que tot el món veu que el veritable problema és, com diu Marcelino, defensiu. Alguns poden pensar que si Gio no està bé, que si Uche no va ni de cara a l'aire; tot és opinable, però els partits al final es guanyen reben el mínim de gols possibles. No sabem si el club estarà pensant en reforçar la defensa en el mercat de desembre, però crec que faria falta. 

Malgrat tot no cal fer saltar les alarmes encara ni pensar que tot és negre quan fa 15 dies tot era Disneylandia. Crec que, baixes a part, el Vila-real té equip per afrontar els partits més immediats i agafar-se una altra vegada al grup d'equips que aspiren a lluitar per una competició europea. El Vila-real ha perdut contra quatre dels equips punters de la lliga però en cap d'ells es pot considerar que no s'haguera pogut traure algun punt, per tant, no és moment de posar-se nerviosos. Confiem en què només és qüestió de guanyar partits i ara venen partits contra equips de la zona mitjana i baixa. No podem fallar i estic segur que no. Tot és qüestió de confiança, recuperar la intensitat, jugar bé i tard o d'hora el futbol et premia amb punts. A recuperar el rumb perdut.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada