dimecres, 5 de novembre del 2014

A pels setzens



El Vila-real torna a la competició europea dijous a partir de les 19 hores. Després d'haver perdut els dos últims partits de lliga, on la sort ha estat d'esquenes, l'equip de la Plana Baixa afronta el repte de guanyar a Zurich i assegurar així la classificació per la fase d'eliminatòries.
L'estadi Letzigrund del FC Zurich serà l'escenari d'esta quarta jornada d'Europa League i on l'equip de casa no coneix encara la victòria. 
El Zurich, ferit d'orgull, tractarà de demostrar que són alguna cosa més que l'equip que es va vore al camp del Madrigal; mentres, el Vila-real que l'anterior partit va golejar als suïssos demostrant una clara diferència de qualitat, tractarà almenys d'evitar sorpreses i no cometre cap errada que puga animar als locals a traure alguna cosa. Una victòria en este camp reforçaria la moral dels vila-realencs, després de les últimes derrotes, i quedaria guanyar al Borussia a casa per a aconseguir ser primer de grup.
Marcelino ha declarat que “és un partit molt important per a nosaltres, és un partit que ens pot donar la classificació de forma definitiva i realment és al que hem vingut”, també va fer una crida a la intensitat i a respectar al rival per no repetir la primera part de fa dues setmanes. “Tenim la idea clara que hem de ser intensos i forts en defensa i ser un equip atrevit en atac. Però sobretot hem de ser intensos i respectar molt al rival, si és que volem aconseguir alguna cosa positiva”.
El tècnic s'ha deixat fora de la convocatòria a Uche i Jaume Costa i tot fa pensar que demà podria jugar Gerard Moreno davant. Cani, amb un esquinç, no ha viatjat, mentres Mussachio continua amb els habituals Jokic i Hernán el procés de recuperació. De tota manera l'entrenador Marcelino recupera al central Víctor Ruiz, després de no haver disposat d'ell per la clàusula de la por, així que, tot fa pensar que podria ser titular després dels dubtes que pot haver creat Dorado amb la seua desafortunada actuació enfront del València. Un altre dels dubtes és qui ocuparà la porteria. Recordem que Asenjo va ser titular el primer partit contra el Borussia, mentres que Juan Carlos ha ocupat la porta grogueta els dos darrers partits. Demà eixirem de dubtes. Amb tot, les possibles alineacions podrien ser les següents:

FC Zurich: Da Costa; Koch, Nef, Djimisti; Yapi, Kukeili, Buff, Schonbachler, Chiumento; Chermiti i Chikahaoui.
Vila-real CF: Juan Carlos; Mario, Gabriel, V.Ruiz, Marín; Espinosa, Bruno, Jonathan, Cheryshev; Gerard Moreno i Vietto

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada