dimecres, 24 de setembre del 2014

Punt guanyat a pols en Ipurúa

Primer gol de Gerard en primera divisió.

Partit molt sofrit el jugat hui a l'estadi d'Ipurua a Eibar. El Vila-real eixia amb un onze amb algunes novetats importants, com eren, la inclusió de Jonathan Dos Santos en el mig del camp i la de Gerard Moreno en la davantera. Pina feia parella de mig centre amb Jonathan, i Bruno es quedava en la suplència. Marcelino volia donar descans a jugadors importants i treia un equip, teòricament, prou competitiu, però la pregunta és: Pot el Vila-real prescindir de Bruno? La veritat que vist el que s'ha pogut vore a la primera part és complicat. Complicat en vore a un Tomás Pina sense eixa facilitat de desplaçament de pilota que li dóna el d'Artana.


El partit ha sigut el que s'esperava, un Eibar pressionant les eixides i penjant pilotes a l'àrea, buscant sempre una segona jugada. Al Vila-real li ha costat entrar en el partit i fruit d'un baló penjat i després d'una sèrie de rebutjos, Arruabarrena ha avançat l'Eibar. El Vila-real passava a dominar més el partit i a jugar en camp contrari, però, l'Eibar es defenia molt bé.


En la segona part Marcelino ha mogut fitxa ràpidament i ha substituït a un Pina, que no ha estat a l'altura desitjada i ha tret a Bruno, per altra part Uche ha deixat el seu lloc a Vietto. El Vila-real ha eixit descaradament per l'empat i després de molta insistència el debutant, Gerard Moreno, ha aconseguit marcar al minut 71 amb la cama esquerra, després d'un retall, per tot l'escaire de la porteria basca. El Vila-real ho ha seguit intentant i a punt ha estat Vietto de donar la victòria després d'una gran triangulació. Al final punt que es pot donar com a bo, però amb la sensació que hagueren pogut ser els tres amb un poc més de sort. Ara a pensar a posar les coses difícils al Madrid.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada