diumenge, 14 de setembre del 2014

A la recerca d'una victòria que reforce la confiança



Comença una nova temporada amb el rerefons de la il·lusió europea i comença, pel que fa a les dues primeres jornades, amb bones expectatives. Un primer partit saldat amb una victòria a domicili contra un sempre rocós Llevant en un camp on, el Vila-real, li té agafada la mesura i amb joc de més a menys, però, on els groguets, es van mostrar superiors. El segon, amb derrota, amb el nou Barça de Luis Enrique i posant-li cara la victòria, més pel quasi perfecte treball defensiu dels nostres que per la iniciativa ofensiva mostrada. El plantejament va ser cedir les tres quartes parts del camp al Barça i sorprendre'l amb contracolps ràpids, però, només amb moltes escasses ocasions el Vila-real va crear perill tenint, durant tot el partit, molts problemes per traure la pilota amb bona circulació i fluïdesa, fruit, cal reconéixer, de la pressió dels blaus i granes però també en part, pense jo, de la ubicació sobre el terreny de joc d'un home com Tomás Pina, on va patir molt quan en diverses ocasions havia d'assumir un rol que no és el d'ell, és a dir, tasques de creació caient a la posició d'interior.


Bé, però açò és història i ara el que importa i toca és el partit contra el Granada. Un Granada que sempre crea molts problemes al Vila-real. Un equip sempre molt físic que ha començat bé la lliga i volen seguir amb esta bona dinàmica per allunyar-se ja de les posicions de descens. Tenen, com el Vila-real, baixes importants com el marroquí Youssef El Arabi, que ha tornat de la seua selecció lesionat. Tampoc estarà amb els de Caparrós el seu nou jugador portugués i internacional sub-21, Luis Martins.
El Vila-real arriba a Los Cármenes amb la intenció de mantindre les bones expectatives creades en pretemporada i sobretot en camp del Llevant. Amb la ja coneguda llista de baixes d'Uche, Jaume Costa (3 setmanes), Gio (unes 3 setmanes) i Jokic (3 mesos) els grocs es veuen obligats a tirar de fons d'armari en la posició de lateral esquerre i entrarà el jove i prometedor de 17 anys Adrián Marín. Amb tots estos problemes es comença a barallar les possibles alternatives en el plantejament tàctic de Marcelino. Segons les darreres declaracions de l'entrenador no és descartable que utilitze a Cherishev com a punta i mantinga en la banqueta a u dels dos davanters disponibles del primer equip.

Amb tot açò les possibles alineacions podrien ser les següents:

Granada: Roberto; Nyom, Babin, Murillo, Juan Carlos; Piti, Iturra, Fran Rico, Rochina; Success, Ortuño.

Vila-real: Asenjo; Marín, Musacchio, Víctor Ruiz, Mario; Bruno, Trigueros, Cani, Espinosa; Cherishev, Gerard.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada