diumenge, 8 de juny del 2014

El Vila-real ja baralla algunes eixides per poder fitxar



Són molts els noms de futbolistes que han aparegut les darreres setmanes, des de diverses fonts, que apunten per a vestir la samarreta del Vila-real. Alguns rumors amb poc fonament que han anant caient a poc a poc. Altres fonts, més serioses, han nomenat altres jugadors on el Vila-real sí pareix que ha intentat o està intentant fer-se amb ells. U dels qui sembla que el Vila-real havia anat amb la clara intenció d'incorporar a la disciplina grogueta era Víctor Sánchez, de l'Espanyol, a qui el club vila-realenc li millorava la fitxa, però finalment el jugador ha preferit ampliar el contracte amb el club blanc i blau a la baixa, suposadament per temes familiars.
Altres opcions com la d'Espinosa, del Barça 'B', apunten des de Barcelona que ja hi ha un acord amb el Vila-real però sembla que la intenció seria de cedir-lo a un altre equip, ja que Marcelino prefereix un jugador més experimentat, i això, podria fer que el talentós jugador poguera escoltar altres ofertes sucoses. 
L'opció que està prenent més força els últims dies, a part de les possibles cessions de Baptistao i Torres de l'Atlètic de Madrid, és la del jugador del Celta Augusto Fernández; jugador que pot jugar com extrem i interior, encara que la posició d'interior és on més ha jugat. Des de Vigo apunten que el Vila-real ha posat damunt la taula algun jugador. U d'ells, i el més sonat, és Jony Pereira però no es descarta altres com Perbet i Uche que podrien abaratir el preu del jugador. De tota manera sembla que el Celta no té pressa perquè el jugador està seleccionat amb l'Argentina per a jugar el Mundial i això podria pujar la seua cotització en cas de fer un bon campionat. 
Per últim Rukavina, lateral dret del Valladolid, podria estar dins la llista de possibles. El jugador Serbi, el qual queda lliure per una clàusula del seu contracte que li dóna llibertat en cas de descens, ja ha dit que no vol seguir, però, no està del tot clar perquè sembla que el Vila-real baralla diverses opcions per a reforçar eixa zona.
La secretaria tècnica del club no para però tot apunta que reforçar l'equip va a costar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada