dilluns, 5 de maig del 2014

Hem tornat a Europa !



El Vila-real ja pot dir que és equip d'Europa League després de l'empat ahir al Sánchez Pizjuán de Sevilla i el posterior empat del València al Santiago Bernabéu. Molts eren els groguets que estaven atents al partit del Madrid – València i tots ens mostràvem d'acord que el Real Madrid no passaria massa dificultats per resoldre el seu partit, però, res més lluny que la realitat i el València li va presentar molta batalla donant-ho tot per intentar endur-se la victòria del Bernabéu, una victòria que l'haguera apropat a 5 punts dels del Madrigal amb 6 en disputa. Però finalment, Cristiano Ronaldo, marcava l'empat en la prolongació i l'alegria dels groguets en les xarxes socials es feia notòria.

Pel que fa al partit, el Vila-real va eixir amb una disposició tàctica més valenta que altres partits, com el de la Rosaleda, per exemple. Els grocs es van mostrar prou concentrats arrere i van intentar buscar en diverses ocasions la porteria contraria i només la falta de punteria va evitar la victòria en Sevilla. També el Sevilla va tindre les seues opcions, però Asenjo les va impedir amb molt bones intervencions. Al final, el visible cansament del Sevilla va ajudar a tancar el resultat i donar-ho com a bo.

Així la temporada del Vila-real, a falta de dues jornades, es pot considerar un èxit pel fet que fa menys d'un any estava celebrant l'ascens a primera divisió i en dos anys ha passat d'un descens a tornar a Europa. Però cal no oblidar el baixament de nivell tan notori que ha patit este equip en la segona volta de la competició, caldria analitzar este aspecte d'un grup que només ha jugat dues eliminatòries de la Copa del Rei i no ha participat en cap altra competició extra. És veritat que diversos jugadors van estar lesionats i un jugador clau i que estava a un gran nivell com Cani va estar 3 mesos de baixa. Però les sensacions que ha donat l'equip durant el tram final de la lliga és d'estar a un ritme inferior al d'altres competidors.

Així tot, és el moment d'encetar la botella de cava i brindar per l'èxit aconseguit i l'orgull de tindre als nostres una vegada més en l'Europa League.



2 comentaris:

jes ha dit...

Que grande es el Villarreal C.F. Endavant Villarreal C.F.

jes ha dit...

esta temporada el Villarreal ha estado muy bien pero en el mitad temporada bajo 2 puestos pero cualquier partido casi perdio casi contra el F.C.Barcelona,y ahora estamos directamente a Europa a jugar a la Europa League.

Publica un comentari a l'entrada