dissabte, 5 d’abril del 2014

No és just


 
Acció de la falta de Raül García.
El Vila-real no ha pogut sumar hui cap punt en la seua visita al Vicente Calderón. Ha sigut un partit molt igualat i on les ocasions, tant d'un equip com de l'altre, han sigut escasses. El Vila-real ha eixit motivat els primers minuts però a poc a poc ha anat endarrerint la seua posició fins que, a conseqüència de la treta d'un córner, l'Atlètic de Madrid ha marcat mitjançant una rematada de cap de Raül García. El jugador Mario ha reclamat una falta prèvia del jugador matalasser i, com es veu clarament en les imatges, Raül García ha espentat descaradament al groguet, però ni Gil Manzano ni el seu assistent han considerat la falta. La veritat és que el Vila-real no té sort amb els àrbitres perquè ja, la darrera jornada, va ser perjudicat enfront de l'Elx amb la senyalització d'un penal inexistent. 
Àrbitres a part el Vila-real, amb un dibuix 4-5-1, que no ha variat fins a la segona part, no ha sabut reaccionar durant la primera i l'Atlètic de Madrid s'ha trobat molt còmode i inclús donant-se el luxe de mesurar les forces. Cal tindre en compte que l'Atlètic venia d'un partit força dur i exigent contra el Barça i el Vila-real no l'ha castigat en excés durant la primera part.
En la segona part els grogs han eixit més decidits i han embotellat en la seua porteria als matalassers, però ha sigut un domini amb molta voluntat i poc de perill. Protestes de Perbet queixant-se d'un penal i res més. Ja sabem que els madrilenys són la millor defensa de la lliga i si a això li sumem els problemes que arrossega el Vila-real en baixes de jugadors importants dins de l'entramat ofensiu, fa que arribar amb opcions clares de gol siga complicat. Marcelino ho ha intentat sumant un davanter més, el cas de Jony Pereira, però, potser la retirada de Trigueros ha fet que baixara un poc el domini insistent al perdre una referència en la circulació de la pilota. Al final una derrota més, amb una sensació que haguérem pogut traure algun punt positiu. 
Ara toca pensar amb el pròxim partit a casa contra el Llevant. Un partit que va ser vital per a les aspiracions europees del Vila-real i, no cal dir-ho, per a seguir posant terra pel mig dels nostres perseguidors, entre ells el Llevant. Les sensacions de l'equip, hui, són de milloria i només amb les ganes de hui es podrà guanyar al Llevant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada