diumenge, 9 de març del 2014

Nou pas enrere

Desil·lusionant l'actuació del Vila-real ahir en Granada que es va vore incapaç de reaccionar després del primer gol de l'equip local, fruit d'un penal inexistent, on Bruno es llença per buscar la pilota i Ricky trepitja el peu de Bruno caient a terra a continuació. No va ser l'única errada greu de l'àrbitre Muñiz perquè 2 minuts després, esta vegada en contra del Granada, Muñiz assenyala una falta, que tampoc és, a favor del Vila-real, però l'acció es produeix dins l'àrea, per tant, doble errada d'apreciació de l'àrbitre. 
Muñiz Fernández es retira enguany de l'arbitratge i segurament el món del futbol no el trobarà a faltar, més que res, perquè és un àrbitre que independentment a favor de qui s'equivoque decideix partits.

Tornant al tema futbolístic, el Vila-real es va vore superat. Els grocs van començar bé, mantenint el partit bastant controlat i arribant en algun perill, com la clara ocasió d'Uche. A partir del primer gol del Granada va començar el desori defensiu; un Gabriel precipitat i nerviós perdia pilotes compromeses, un Bruno fora del seu lloc habitual pareixia que no es trobava còmode al costat de Gabriel i fruit d'una d'eixes accions va vindre el segon on, amb una passada, el Granada guanyava l'esquena d'una defensa un pèl descol·locada. A partir d'eixe moment el Vila-real no va trobar la manera de reaccionar i ni l'eixida de Cani ni la reubicació de Bruno al mig del camp va servir perquè el Vila-real mossegara més i arribara amb més perill enfront d'un Granada que es va mostrar amb un punt més d'intensitat durant les tres quartes parts de la durada del partit.

Són moltes les baixes que té ara el Vila-real, sobretot al centre de la defensa. Ahir va tornar Cani però se li noten els tres mesos de baixa. Caldrà recuperar la millor forma de Giovani i, si podem recuperar als millors, estarem en condicions de poder lluitar per una classificació europea. Ara només queda pensar amb el pròxim rival. Els pròxims partits són molt decisius i poden marcar les aspiracions del Submarí.
Resum del partit. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada