dimarts, 18 de març del 2014

El Vila-real va meréixer més




El Vila-real no va poder imposar el seu millor joc durant gran part del partit, fins que es va quedar amb 10 jugadors, i va perdre dos punts molt importants els darrers minuts per la lluita per conquerir les places europees. El partit va ser molt tàctic i el Vila-real va saber frenar el joc de l'Athletic amb intensitat i una defensa molt atenta al joc vertical d'aquest equip impedint que feren ocasions de gol. Com ja se sabia, l'Athletic tenia molt de perill en les jugades a baló parat i només d'eixa manera van arribar durant la primera part, quan en un córner faltant pocs minuts per arribar al descans Gabriel feia, una vegada més, una errada en ajudar-se amb la mà. Una acció semblant a la comesa en Cornellà i que una vegada més Asenjo va intuir la direcció de la pilota i magistralment va rebutjar el perill. Semblava que es feia justícia, ja que, fins eixe moment el Vila-real havia sigut l'únic que havia fet mèrits per obrir el marcador. La primera part finalitzava amb protestes molt notòries de l'afició, perquè l'àrbitre no va permetre la treta d'un córner fora del temps reglamentari. Curiosament el mateix àrbitre, González González, li va concedir un córner també fora de temps al Málaga en el Madrigal fa unes setmanes i que va significar l'empat de l'equip andalús. Açò dels criteris sembla que ja no varia només entre àrbitres diferents sinó que també amb un mateix àrbitre cada partit.

La segona part va començar molt bé per als groguets i, al cap de pocs minuts de la continuació, Óliver Torres amb una assistència magistral li donava el gol a Tomás Pina. La gent esclatava i tot pareixia que anava a rodar d'allò més bé. Però els minuts anaven passant i el cansament en les cames d'alguns jugadors, sobretot Cani, es feia evident i feia que l'Athletic arribara amb més perill penjant pilotes perilloses. Marcelino ho va vore i prompte va traure a Javier Aquino, en substitució de Cani. L'equip va notar milloria i es va estirar més cap avant; va vindre una altra acció de perill a la treta d'un córner, però la pilota es va quedar morta i Musacchio no va poder rematar-la. Però ací no acabava tot i quan faltaven uns 20 minuts per a la fi de l'encontre Gabriel era expulsat de forma molt rigorosa. El jugador groguet saltava a la recerca del baló amb el braç separat del cos i contactava lleument amb el jugador Aduritz, que notant el contacte s'emportava les mans a la cara exagerant l'acció. Pel que sembla l'acta reflexa que l'àrbitre no té clar que hi haja contacte o suficient contacte, però deixa clar que l'acció és perillosa. Ara el Vila-real recorrerà la segona targeta de Gabriel però pareix que va ser complicat.

A partir de l'expulsió el Vila-real es va replegar i va intentar mantindre el zero a la porteria, però finalment, fruit d'un centre per la dreta, Pantic calcula malament la posició i Aduritz remata a plaer el gol de l'empat. Ara el Vila-real queda sisé a la taula, un punt per baix de la Reial Societat i u per damunt del Sevilla. La pròxima eixida a Mestalla, on els groguets intentaran traure un bon resultat que puga donar-li l'últim impuls per a la recta final.

RESUM DE PARTIT. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada