dissabte, 15 de febrer del 2014

EQUIP I AFICIÓ TOTS A UNA !



Hui més que mai el Vila-real va a necessitar el suport de l'afició per tirar endavant un partit que es presenta complicat. Complicat per les nombroses baixes que té el Vila-real i per la dinàmica ascendent del Celta de Vigo. Aquino s'ha unit a les baixes ja conegudes i és una absència sensible en eixa demarcació de la banda dreta. Un nou mal de cap per a l'entrenador Marcelino que ha barallat diverses opcions i no ha volgut donar a conéixer qui ocuparà eixa demarcació. Va dir ahir que el qui anava a ocupar el lloc en banda dreta no seria la primera vegada que jugaria ahí, però també va insinuar que preferia tindre un davanter a la banqueta. Hem vist alguna vegada a Jaume Costa ocupant eixa demarcació i també a Trigueros, que precisament, no va estar massa afortunat jugant en eixa posició i prou criticat, per tant, no seria estrany vore a Jaume Costa més avançat.



Per una altra banda el Celta de Vigo ve d'una dinàmica positiva de partits, on ha guanyat els dos últims i ha millorat el seu joc clarament, tant en l'àmbit ofensiu com defensiu, mostrant-se un equip més sòlid que en la primera volta. Luis Enrique és un entrenador que li agrada el joc ofensiu i amb pilota. Així que, de ben segur, que no renunciarà a tindre-la i intentarà crear problemes també a la contra amb la velocitat dels extrems. La part positiva, per al Vila-real, són les seues baixes; Charles no jugarà afectat d'una grip i per la dreta el Celta també tindrà problemes, ja que, a causa de les absències ocuparà el lloc un jugador en qui no es confia massa, que és Nolito. Amb tot, caldrà anar amb compte per l'esquerra amb Orellana que està a un gran nivell.



Possibles formacions:



R.C. Celta: Yoel; Hugo Mallo, Cabral, Fontás, Jonny; Oubiña, Augusto Fernández, Krohn-Dehli; Nolito, Orellana i Rafinha.



Villarreal CF: Juan Carlos, Mario, Musacchio, Dorado, Jokic; Moi Gómez, Trigueros, Bruno, Jaume Costa; Gio i Perbet.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada