divendres, 17 de gener del 2014

Un altre any més fora en huitens

 
El gol del adéu.
El Vila-real es queda una vegada més fora de la Copa del Rei. No ha pogut ser i el conjunt groguet ha sigut incapaç de marcar contra una Reial Societat que ha sabut utilitzar les seues armes i ha aprofitat l'única ocasió pràcticament que ha tingut, amb fora de joc de Javi Ros al trobar-se lleugerament més avançat que el porter Juan Carlos.

Tir previ al gol de Javi Ros i posició avançada.

Estava clar que el partit tenia pinta de ser molt paregut al de l'anada i que el primer que marcara ho tindria quasi fet, i si a més li sumem el fet del premi de marcar un gol fora de casa, doncs, les coses es compliquen més. Al Vila-real li ha faltat hui sobretot rapidesa i pegada als últims metres, l'equip ha estat prou bé en defensa, però, ha perdut la identitat dels últims partits per molts moments en atac; practicant un joc molt espés que tal volta s'haguera solucionat un poc amb l'eixida de Trigueros, però amb el canvi obligat de Mario, Marcelino ha preferit reforçar la davantera i traure a Uche. Tot i la falta d'idees en atac, el Vila-real ha disposat d'algunes ocasions, sobre tot el penal errat, i l'àrbitre ha anul.lat un gol legal de Mussacchio.



Final del somni de la Copa per al Vila-real i, ara, toca centrar-se en la lliga i consolidar-se entre els aspirants que lluiten per la quarta plaça guanyant a l'Almeria a casa. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada