dimarts, 14 de gener del 2014

La gal·la del futbol en el Madrigal !

 
Uche i Gio, golejadors del partit.
Exhibició grogueta ahir al Madrigal i segona golejada consecutiva en lliga. El resultat inesperat pel rival que hi havia enfront però ratifica el bon moment, una altra vegada després de la baixada de nivell, del Vila-real. El colp és doble: un moral de cara a seguir lluitant per la zona alta i l'altre a un rival directe que venia d'una ratxa impressionant que es veu frenat d'una manera estrepitosa i li pot crear certs dubtes de cara al pròxim partit de dijous. 


El Vila-real es va mostrar un equip sòlid i sense fissures on la solidaritat entre els jugadors i el treball de grup es va vore en tot moment. Bruno liderant, Moi alliberant-se de les seues pors i soltant-se definitivament, Gio tornant a ser el crack en els metres finals, Mario potent i Uche amb un estat de forma espectacular que fa que siga el màxim golejador del Vila-real en estos moments, però a part, tots els jugadors on es veu un nivell d'implicació total i amb ganes d'arribar el més lluny possible esta temporada.


El Vila-real acaba la primera volta del campionat de lliga cinqué a la taula de classificació amb una puntuació històrica de 34 punts, amb unes estadístiques i un joc, recuperat després de festes, que fa pensar en que tot és possible.
 
Els horaris "Tebas" estan buidant els estadis.

Els vora 11.000 incondicionals que van desafiar l'horari Tebas, bé es mereixien este espectacle i ara esperem que dijous siguem més en el partit de tornada on, malgrat la golejada de hui, el partit serà molt difícil i esperem que puguem gaudir d'un pas a quarts de final de Copa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada