diumenge, 19 de gener del 2014

El Vila-real opositor de Champions

Tomás Pina en una acció del partit.
El Vila-real ha aconseguit els 3 punts hui al Madrigal guanyant per dos gols a zero patint més de l'esperat per molts, ja que, després d'haver guanyat els dos darrers partits golejant, molta gent pensava que hui es podia traure el partit amb més tranquil.litat, i més encara, veient la desfeta de l'Almeria (6-1) en el seu últim partit a San Mamés. Però una vegada més el futbol t'avisa que no pots relaxar-te, que cada partit és una història i que cal estrényer les dents tots els partits, perquè, malgrat que la classificació de l'Almeria és dolenta no et pots fiar; ja que, és un equip que aprofita al màxim els seus recursos i no ha deixat maniobrar al Vila-real durant gran part de la segona part.

Marcelino veient que el Vila-real no eixia cap avant amb la pilota controlada i que l'Almeria, més connectat i pressionant als homes clau recuperava la possesió de pilota una i una altra vegada, ha decidit canviar prompte i ha encertat, perquè  els canvis han anat donant efecte. Pina ha oxigenat el mig del camp, Joni li ha donat eixa mobilitat davant, perduda per Gio degut al seu cansament i Hernán també ha refrescat la banda dreta.
Molt bona entrada hui al Madrigal amb uns 16.000 espectadors.

Però el 10 no ha sigut per a cap jugador. La matrícula d'honor se l'emporta hui l'afició que ha estat, en els moments més crítics del partit al costat de l'equip; donant alé i espentant a l'equip cap a la victòria final.

El Vila-real es situa ara quart classificat, a l'espera del que faça l'Athletic Club, que juga dilluns. Però el més important és que després de la mala ratxa d'abans de Nadal, el Vila-real ha tornat amb força al nou any i ens deixa molt bones sensacions de cara a la segona volta del campionat.