dissabte, 25 de gener del 2014

El Vila-real desapareix en Pucela

 
El Valladolid s'ha empleat a fons en totes les jugades.
El Vila-real ha perdut hui jugant un dolent partit al José Zorrilla. El partit ha sigut molt igualat sobre el camp, ja que, cap dels dos equips ha sigut capaç d'inquietar pràcticament la porteria adversària. Només el Valladolid, i a baló parat, ha tingut l'encert d'aprofitar la seua única ocasió. El partit no estava per a floritures degut al mal estat del terreny de joc i no sabem, si finalment, Marcelino s'ha decantat per traure des d'un principi a Pina en lloc de Manu per açò. Però la qüestió no és eixa, la realitat és que el Vila-real no ha pogut imposar-se a les circumstàncies i, com el dia de la derrota al camp del Betis, amb unes circumstàncies semblants com la classificació enfonsada del rival i terreny de joc irregular, l'equip contrari ha posat un punt més durant bona part del partit.

En la segona part el Vila-real ha tingut alguna opció d'empatar però, sobretot, la més clara d'Uche no s'ha pogut materialitzar.

La línia de l'equip continua sent bona tot i la dolenta imatge de hui. Ara només queda  aixecar el cap i mirar cap endavant perquè no s'escape cap punt del Madrigal. Però caldria reflexionar, el perquè, en esta classe de partits al Vila-real li costa tant de puntuar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada