dissabte, 25 de gener del 2014

Amb optimisme i il·lusió



Amb optimisme i il.lusio visita hui el Vila-real l'estadi de Zorrilla. L'equip groc intentarà aconseguir una nova victòria al José Zorrilla de Valladolid per a poder consolidar-se encara més en les posicions capdavanteres. El darrer enfrontament entre estos dos equips data de la temporada 2009/10 i on el Submarí va derrotar als de Pucela per zero gols a dos, amb gols d'Ángel i Nilmar. Era aquell Vila-real que havia començat la temporada amb Valverde d'entrenador i que a meitat de l'exercici va prendre el relleu Juan Carlos Garrido, donat el joc irregular de l'equip que l'allunyava d'Europa. Després d'eixa victòria el Vila-real es va presentar clarament com a candidat per lluitar les primeres places. Aquella temporada el Vila-real va quedar seté i finalment va jugar l'Europa League gràcies al fet que la UEFA va apartar al Mallorca de la competició europea per trobar-se en concurs de creditors.

Quatre temporades han passat des d'aquell 4 d'abril de 2010 i moltes coses hi han succeït; el Valladolid ha estat en segona dues temporades i el Vila-real la darrera. Ara el Vila-real està cinqué a la taula i amb totes les aspiracions d'assolir una plaça europea, mentres els de Pucela lluiten per eixir de la zona de descens, a la dihuitena posició.
El Vila-real vol donar un colp a la taula com a aquella darrera visita i intentar posar més terra pel mig a rivals com el Sevilla o l'Espanyol i de pas intentar agafar la quarta posició, però per això hauran de lluitar durant tot el partit com si fóra una final, perquè està demostrat que si baixes un poc la intensitat no hi ha rival fàcil. El Valladolid anirà a mort perquè necessiten sumar 3 punts sí o sí, per tant l'enfrontament promet ser d'alta tensió.

La possible alineació del Real Valladolid pot ser la de: Mariño, Rukavina, Marc Valiente, Perña, Bergdich, Victor Pérez, Álvaro Rubio, Fausto Rossi, Ebert, Javi Guerra y Oscar. 
Mentres al Vila-real poden jugar els seguents:



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada