dissabte, 14 de desembre del 2013

La difícil però no impossible batalla del Camp Nou

 
Una de les visites al Nou Camp on el Vila-real va punturar.
Complicadíssima papereta la que hui espera al Vila-real amb la visita al Camp Nou. Es parla que el Barça no està al seu millor nivell, però un equip que en 15 jornades ha guanyat 13 partits, ha empatat 1 i tan sols ha perdut un partit i que si li sumem la seua participació en Champions on ha quedat primer amb solvència al seu grup, jo la veritat em qüestione de què m'estan parlant. Està clar que la lliga bipolar que tant alimenten els poders del "duopoly" per a consolidar-la i inclús augmentar-la cada any com a únic objectiu de treure rendibilitat econòmica, encara que pel que es veu tenen pèrdues i que malgrat això no els interessen altres fórmules com buscar una lliga més competitiva i es dediquen a imposar horaris impropis d'una lliga professional, doncs sí, eixe circ arriba a tal punt de menyspreu a la resta de competidors que perdre un partit significa estar en un moment dolent. El més penós de tot això és que s'han creat tantes diferències que potser tinguen raó quan parlen del mal moment del Barça malgrat el menyspreu i “ninguneo”.

Típics penals que no xiulen el àrbitres en este camp.


Pel que fa al partit, com deia, el Vila-real ho tindrà molt difícil i més encara amb les absències de dos jugadors vitals com són Bruno i Cani. El Barça també té una baixa molt important que és, sens dubte, la del seu jugador més desequilibrant, com tots sabeu Messi. Esta baixa no pot tindre tanta importància si veiem la quantitat de jugadors que disposen i la qualitat dels mateixos, però sempre és un alleujament.



Marcelino ha dit que ens hem d'oblidar de les baixes de Bruno i Cani, van amb la intenció de guanyar el partit i donar la sorpresa i que si no fóra així valdria més quedar-se a casa, també deia que és un partit on haurem de defendre molt bé al Barça i atacar amb criteri quan tinguem la pilota.

Bruno, una baixa molt importatn hui.


La veritat que personalment espere un Vila-real molt vertical quan tinga la pilota, aprofitant la velocitat dels seus tres punyals de referència que poden ser Hernán, Aquino i Gio. Ara només falta esperar i que isca tot bé per a poder donar la campanada.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada