diumenge, 10 de novembre del 2013

Un Vila-real superior mereix molt més


Bruno crida el gol amb ràbia.

Molt bona imatge oferida hui, una vegada més, pel Vila-real que ha sigut dominador des del principi fins al final del partit. Un partit que ha sigut molt intens per part dels dos equips però on l'Atlético de Madrid ha traspassat en diverses ocasions el límit del reglament amb colzades i accions antiesportives com per exemple les de Villa, fingint agressions al mínim contacte. La veritat que accions com les de Villa o el mateix Costa deixen molt que desitjar d'uns professionals i haurien de ser castigades pels àrbitres. 

El Vila-real ha donat una lliçó de futbol i de coratge però ha errat una vegada més de precisió als últims metres i això ens ha impedit treure un millor resultat enfront d'un equip que s'ha dedicat a destruir amb un joc més digne d'un equip de la zona baixa i impropi del segon classificat. Finalment cal donar el punt com a bo i el Vila-real es manté una jornada més quart a la classificació. Podem estar orgullosos d'este equip que es deixa la pell cada partit.

Destacada actuació de tot l'equip però especialment la de Bruno i de Gabriel. Gabriel porta dos partits exel.lents i ha fet oblidar la baixa de Dorado.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada